Imagine graffiti în care Papa Francisc apare în rol de Superman, postată pe Twitter de Vatican - FOTO

O imagine cu un graffiti de pe un zid de la Roma în care Papa Francisc apare în rol de Superman a fost postată marţi pe un cont de Twitter aparţinând "Ministerului" comunicaţiilor sociale al Vaticanului.

841 afișări
Imaginea articolului Imagine graffiti în care Papa Francisc apare în rol de Superman, postată pe Twitter de Vatican - FOTO

Papa Francisc (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Imaginea prezintă un papă în zbor, îmbrăcat în alb, dar în celebra postură a lui Superman, cu pumnul înainte, ţinând în cealaltă mână o servietă pe care scrie în spaniolă "Valores" (valori, în sensul de valori etice).

Imaginea a fost postată împreună cu mesaje în spaniolă şi engleză. "Les compartimos este graffiti que vimos hoy" şi "We share with you a graffiti found in a Roman street near the Vatican" ("Împărtăşim cu voi un graffiti descoperit pe o stradă de la Roma, în apropiere de Vatican"), se poate citi în mesaj.

Este un mesaj "de bună dispoziţie" care a fost postat de către o persoană de la Ministerul comunicaţiilor sociale pe un cont urmărit în principal de persoane care se ocupă de comunicaţiile sociale în lume, a precizat ministerul.

Comunicaţiile sociale ale Vaticanului s-au înnoit profund, după ce Benedict al XVI-lea a decis, în decembrie 2012, să fie prezent pe Twitter.

Contul personal al Papei, în nouă limbi (@pontifex, alt cont, gestionat de Secretariatul de Stat), este urmărit de peste zece milioane de persoane, dintre care peste 200.000 s-au abonat la cel în latină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici