Imagine inedită. Un italian a creat cel mai mare portret Picasso din lume cu ajutorul unui tractor

Dario Gambarin recreează autoportretul lui Picasso din 1907, după imagini similare cu Papa Francisc şi liderii americani pe un câmp din Verona.

1336 afișări
Imaginea articolului Imagine inedită. Un italian a creat cel mai mare portret Picasso din lume cu ajutorul unui tractor

Sursa foto: Twitter

Dario Gambarin a declarat că s-a inspirat din autoportretul lui Picasso din 1907 pentru a crea ceea ce el spune că este cel mai mare portret al artistului spaniol din lume.
 
Gambarin este renumit pentru realizarea unor portrete uriaşe ale unor persoane de profil înalt pe un câmp din nordul Italiei, potrivit The Guardian.
 
În noiembrie 2013, el a dezvăluit unul al fostului preşedinte american John F. Kennedy în Castagnaro, înainte de aniversarea a 50 de ani de la moartea acestuia.
 
În acelaşi an, Gambarin a folosit un tractor cu un plug şi o grapă pentru a crea o imagine a Papei Francisc pe un câmp de 25.000 de metri pătraţi.
 
Artistul italian a decis să arunce lucrarea pe câmpul părinţilor săi după ce suveranul pontif a anunţat o zi de post şi rugăciune pentru pace în Siria.
 
Înainte de alegerile prezidenţiale din SUA din 2016, Gambarin şi-a folosit tractorul pentru a transforma un câmp într-un portret al lui Donald Trump, scriind "Ciao" sub umărul stâng al lui Trump. De asemenea, el a creat un portret similar al rivalei electorale a lui Trump, Hillary Clinton.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici