Imaginea care îţi provoacă ATAC DE CORD. Apariţia înspăimântătoare la care nu te aştepţi - FOTO

O imagine sinistră apărută într-o fotografie aparent normală a făcut înconjurul internetului.

24256 afișări
Imaginea articolului Imaginea care îţi provoacă ATAC DE CORD. Apariţia înspăimântătoare la care nu te aştepţi - FOTO

Imaginea care îţi provoacă ATAC DE CORD. Apariţia înspăimântătoare la care nu te aştepţi

La prima vedere, nimic nu pare în neregulă cu imaginea care a împărţit internetul în două categorii: oamenii care văd apariţia stranie şi cei care nu o văd, scrie dailymail.co.uk.

Odată ce iese în evidenţă, imaginea este greu de uitat. În colţul din stânga jos al fotografiei, în spatele pernei de pe canapea, apare chipul speriat al unei fetiţe.

Originea imaginii nu este cunoscută, aceasta putând fi creată de către o persoană care stătea în spatele canapelei în momentul în care a fost realizată fotografia, sau putând fi realizată în Photoshop.

"M-a făcut să sar când am văzut-o, aveţi grijă!", "Stăteam prea aproape de ecran când am văzut-o.... mulţumesc pentru atacul de cord", sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de utilizatori pe Twitter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici