IMAGINI inedite cu Sylvester Stallone, în vacanţă la Saint Tropez alături de soţia şi fiicele lui - GALERIE FOTO

Sylvester Stallone, în vârstă de 67 de ani, îşi petrece vacanţa în Saint Tropez împreună cu soţia lui şi cele trei fiice ale sale, familia actorului de 67 de ani fiind surprinsă la cumpărături, la plajă sau, mai recent, la lecţiile de pescuit ţinute chiar de Stallone şi la plimbări cu jet-ski.

11518 afișări
Imaginea articolului IMAGINI inedite cu Sylvester Stallone, în vacanţă la Saint Tropez alături de soţia şi fiicele lui - GALERIE FOTO

Sylvester Stallone (Imagine: Hepta)

Starul din "The Expendables" se află de o săptămână în vacanţă pe un iaht de lux în Saint Tropez alături de soţia sa şi de cele trei fiice ale lor, Sophia Rose, în vârstă de 16 ani, Sistine Rose, de 15 ani şi Scarlet Rose, în vârstă de 11 ani, scrie dailymail.co.uk.

Cele mai recente fotografii făcute de paparazzi îl arată pe Stallone cu o plasă de pescuit în mână, înainte să pornească la o plimbare cu jet-skiul pe Rivieră alături de fiica lui cea mai mică, Scarlet Rose.

Stallone a fost fotografiat şi săptămâna trecută alături de frumoasa lui soţie, în vârstă de 45 de ani, şi de fetele lor, în timp ce se plimbau în staţiunea franceză de lux. 

Actorul, regizorul şi producătorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri în filme de acţiune precum cele din seriile "Rocky" şi "Rambo". În anii '80, "Sly", aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici