Imagini inedite: Cum arăta metroul din New York în urmă cu 110 ani - GALERIE FOTO

Metroul din New York City a împlinit, luni, 110 ani de la înfiinţare. Pentru a sărbători, Google a publicat o colecţie de imagini cu vechile staţii de metrou şi trenurile aflate atunci în circulaţie, informează Business Insider.

1745 afișări
Imaginea articolului Imagini inedite: Cum arăta metroul din New York în urmă cu 110 ani - GALERIE FOTO

Imagini inedite: Cum arăta metroul din New York în urmă cu 110 ani (Imagine: Google/ New York Transit Museum)

În fotografiile colectate de Google de la New York Transit Museum se pot vedea trenurile construite din lambriuri şi cu ventilatoare pe tavan.

GALERIE FOTO

De asemenea, în imegini se pot observa cum arătau panourile publicitare existente la începutul anilor 1900.

Potrivit Business Insider, Google pune la dispoziţia celor interesaţi şi un tur virtual al metroului aşa cum arăta în 1904.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici