Imagini spectaculoase: Acrobaţii cu un avion de linie - VIDEO

Piloţii unui Boeing Dreamliner au realizat un film care prezintă acrobaţiile aeriene de care este capabil acest avion. De la o ascensiune rapidă spectaculoasă imediat după decolare, până la o serie de viraje strânse, piloţii au pus la încercare acest avion pentru a demonstra că şi aeronavele de linie pot face acrobaţii aeriene.

22108 afișări
Imaginea articolului Imagini spectaculoase: Acrobaţii cu un avion de linie - VIDEO

Imagini spectaculoase: Acrobaţii cu un avion de linie (Captură video)

Manevrele, care au inclus un viraj atât de strâns încât avionul părea că a rămas nemişcat în aer, au imitat acrobaţiile asociate mai degrabă avioanelor de vânătoare, notează dailymail.co.uk.

Surprinzătoarea filmare a fost realizată în timpul unei repetiţii pentru spectacolul aviatic de la Farnborough, cel mai mare din Marea Britanie şi a avut peste un milion de vizualizări pe Internet.

Spectacolul aviatic este un bun prilej pentru companii ca Boeing sau Airbus de a-şi prezenta avioanele civile şi militare. „Urcă precum o rachetă”, „Pare distractiv (pentru pilot…. Înspăimântător dacă eşti pasager)”, au comentat cei care au văzut filmuleţul postat pe internet, cerând şi alte acrobaţii.

Din fericire, la bord nu erau pasageri care să „savureze” zborul.

Avionul, lung de aproape 80 de metri, care în mod normal poate transporta aproximativ 280 de pasageri, a fost supus unui test în cursul unei demonstraţii pentru reprezentanţii industriei aviatice.

Greutatea mică a aeronavei permite piloţilor executarea unor acrobaţii aeriene, însemnând, pe termen lung, şi un consum scăzut de combustibil. Avionul este, în acest fel, mai sustenabil din punct de vedere ecologic.

Boeing Dreamliner vrea să fie eficient energetic şi să elimine, cu ajutorul unei iluminări inteligente, problemele de adaptare la somn pe care le resimt pasagerii în urma schimbării fusurilor orare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici