"Îmi pregătesc discursul în limba elveţiană". Ce actriţă de la Hollywood a făcut această gafă

Actriţa americană Olivia Wilde a comis o gafă de proporţii, sâmbătă, după ce a postat pe Twitter un mesaj de promovare a celui mai recent film în care a fost distribuită, "Cowboys & Extratereştri", în care a spus că îşi pregăteşte un discurs "în limba elveţiană".

422 afișări
Imaginea articolului "Îmi pregătesc discursul în limba elveţiană". Ce actriţă de la Hollywood a făcut această gafă

"Îmi pregătesc discursul în limba elveţiană". Ce actriţă de la Hollywood a făcut această gafă (Imagine: Shutterstock)

"Filmul «Cowboys & Aliens» va fi proiectat în faţa a 8.000 de spectatori în Piazza Grande în cadrul Festivalului de la Locarno. Îmi pregătesc discursul în elveţiană, italiană şi apaşă. Pentru orice eventualitate", a declarat actriţa în vârstă de 27 de ani în acel mesaj postat pe Twitter, informează foxnews.com.

Fanii actriţei i-au atras imediat atenţia că nu există o limbă elveţiană. Actriţa a avut eleganţa de a-şi recunoaşte eroarea comisă şi a răspuns la rândul ei printr-o glumă.

"Ce bine! Se pare că nu există limba elveţiană. Asta face ca lucrurile să devină mai simple. Îl voi scrie în cantoneză", a spus actriţa.

Potrivit site-ului Foxnews.com, gafa comisă de actriţa americană este una de proporţii, mai ales prin prisma faptului că mama ei este producătoarea celebrei emisiuni de televiziune "60 Minutes", tatăl ei este un reputat jurnalist, iar ea a studiat la cele mai prestigioase şcoli din Statele Unite.

Filmul "Cowboys & Extratereştri", regizat de Jon Favreau, a fost proiectat la Locarno, în 6 august. Din distribuţia acestui film mai fac parte actorii Daniel Craig şi Harrison Ford.

Actriţa Olivia Wilde este una dintre vedetele serialului "Dr. House" şi a mai jucat în lungmetrajul SF "Tron: Legacy".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici