„În căutare de noi arome". Un cunoscut maestru bucătar a televiziunii italiene, arestat pentru că gătea cu canabis | FOTO

Maestrul bucătar Carmelo Chiaramonte, o vedetă a televiziunii italiene, a fost arestat sub suspiciunea de trafic de droguri, după ce poliţia a descoperit în locuinţa acestuia o jumătate de kilogram de canabis şi două plante de marijuana cu o înălţime de doi metri, potrivit The Guardian.

724 afişări
Imaginea articolului „În căutare de noi arome". Un cunoscut maestru bucătar a televiziunii italiene, arestat pentru că gătea cu canabis | FOTO

„În căutare de noi arome". Un cunoscut maestru bucătar a televiziunii italiene, arestat pentru că gătea cu canabis | FOTO

Chiaramonte, în vârstă de 50 de ani, ar fi declarat poliţiei că era "în căutare de noi arome" pentru preparate din bucătăria contemporană.

Poliţia a mai confiscat, pe 27 septembrie, din locuinţa acestuia, situată în Trecastagni, estul Siciliei, mai multe produse infuzate cu canabis, precum vinuri, ulei şi carne de ton.

Chiaramonte se descrie drept "consultant în agro-alimentaţie pentru bucătăria mileniului al treilea", potrivit publicaţiei italiene La Sicilia.

Între timp, Chiaramonte a fost eliberat, în aşteptarea procesului.

Celebru pe insula natală, Sicilia, acesta lucrează ca chef la Katane Palace Hotel din Catania. A devenit celebru ca gazdă a unor programe TV culinare, iar una dintre emisiunile sale s-a numit "Immoral Recipes and Aphrodisiac Foods".

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici