În Dubai se naşte un zgârie-nori împodobit cu diamante: va fi cel mai înalt turn rezidenţial din lume

Luxul şi construcţiile futuriste continuă să fie o etichetă pentru lumea arabă.

3496 afișări
Imaginea articolului În Dubai se naşte un zgârie-nori împodobit cu diamante: va fi cel mai înalt turn rezidenţial din lume

Un nou zgârie-nori şi-a propus să impresioneze în Dubai, având o „coroană” împodobită cu turle asemănătoare diamantelor.

Un dezvoltator din Emiratele Arabe Unite făcut echipă cu marca de bijuterii de lux şi ceasuri Jacob & Co, pentru a ridica un „monument” al emiratului.

Destinat să devină cel mai înalt turn rezidenţial din lume, Burj Bingghatti Jacob & Co Residences aduce un omagiu creatorului său de ceasuri şi bijuterii.

Construcţia se va ridica deasupra peisajului urban, hiperturnul ultra-luxos formează o siluetă zveltă, acoperită de o coroană elegantă de cristal, care emulează renumitele pietre preţioase fin sculptate ale lui Jacob & Co.

Pe 15 noiembrie, şantierul a fost inaugurat de directorul general al dezvoltatorului Binghatti, Muhammad Binghatti, şi de preşedintele Jacob & Co, Jacob Arabo, marcând startul lucrărilor.

Cu peste 100 de etaje, Burj Binghatti va depăşi Turnul Central Park din New York, în prezent cel mai înalt turn rezidenţial din lume, cu 472 de metri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici