În urmă cu 43 de ani, a furat două ciocolate dintr-un magazin. Acum, i-a trimis centrului comercial o scrisoare şi încă ceva

Un bărbat şi-a cerut iertare pentru că a furat două tablete de ciocolată din magazinul Woolworths în urmă cu peste 40 de ani.

5041 afișări
Imaginea articolului În urmă cu 43 de ani, a furat două ciocolate dintr-un magazin. Acum, i-a trimis centrului comercial o scrisoare şi încă ceva

În urmă cu 43 de ani, a furat două ciocolate dintr-un magazin. Acum, i-a trimis centrului comercial o scrisoare şi încă ceva

În tot acest timp, omul s-a simţit vinovat aşa că a decis să trimită la Belle Vale Shopping Centre, din Liverpool, Marea Britanie, o bancnotă de 5 lire şi o scrisoare în care îşi cerea scuze, spune Sky News.

„Am furat două ciocolate de la Woolworths din centrul dumneavoastră în 1975, când eram puşti. Îmi pare rău. Ăştia sunt banii pe care vi-i datorez”, a scris bărbatul.

Centrul comercial a distribuit o fotografie cu scrisoarea şi banii pe Twitter şi i-au mulţumit acestuia pentru gestul său.

Fiindcă magazinul de la care a furat iniţial nu mai este pe piaţă, banii vor fi donaţi unei cauze umanitare, mai exact unei fundaţii care oferă ajutor bebeluşilor cu probleme.

Articol scris de Denisa Crăciun

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici