"Indiana Jones 4" va avea avanpremiera mondială la Cannes

Avanpremiera mondială a filmului "Indiana Jones and the The Kingdom of the Crystal Skull" de Steven Spielberg va avea loc duminică, 18 mai, în timpul celei de-a 61-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes, relatează cotidianul specializat Variety.

37 afișări
Imaginea articolului "Indiana Jones 4" va avea avanpremiera mondială la Cannes

"Indiana Jones 4" va avea avanpremiera mondială la Festivalul de la Cannes

Organizatorii festivalului, care are loc în perioada 14 - 25 mai, ar urma să confirme, în luna aprilie, prezenţa lungmetrajului.

Proiecţia eveniment a filmului "Indiana Jones şi Regatul craniilor de cristal" va constitui, pentru vedetele prezente în film, ocazia de a călca pe covorul roşu al Palatului festivalurilor de la Cannes. Steven Spielberg se va întoarce pe Croazetă la 26 de ani după "E.T.".

Potrivit sursei citate, lansarea acestei pelicule în Franţa este prevăzută pentru data de 21 mai, iar în SUA, pentru 22 mai, cu ocazia Memorial Day (zi în care sunt comemoraţi militarii americani căzuţi la datorie), la 20 de ani de la a treia parte a seriei, "Indiana Jones şi Ultima Cruciadă".

Partea a patra a francizei "Indiana Jones", în regia lui Steven Spielberg, s-a situat pe primul loc în topul celor mai aşteptate filme ale anului, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat în Statele Unite de un site de cinema, citat de Reuters.

Din distribuţia filmului fac parte Harrison Ford, Cate Blanchett, Shia LaBeouf, Karen Allen şi Ray Winstone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici