Video INEDIT: Implozia unei clădiri istorice, filmată dintr-o dronă - VIDEO

O înregistrare video realizată cu ajutorul unei drone surprinde momentul în care clădirea Hotelului Park Avenue din oraşul american Detroit este pusă la pământ în doar câteva secunde, prin implozie.

2886 afișări

Construită în anul 1924, clădirea de 13 etaje a fost inclusă în 2006 în Registrul Naţional al Locurilor Istorice din SUA (NRHP) şi ieşea în evidenţă inclusiv datorită unui graffiti imens cu textul "Zombieland" amplasat pe partea superioară a construcţiei. 

Clădirea a fost achiziţionată de o firmă dezvoltatoare care a obţinut aprobările necesare demolării pentru a face loc unei noi arene, ale cărei costuri de construcţie sunt estimate la circa 450 milioane de dolari.

Implozia controlată a clădirii istorice, care a avut loc pe 11 iulie, a durat mai puţin de 30 de secunde şi a costat aproape 900.000 de dolari.

Momentul demolării a fost surprins de mai multe camere de filmat aflate la faţa locului, însă una dintre cele mai cuprinzătoare înregistrări a fost realizată de utilizatorul TheGadgetGuy1, cu ajutorul unei drone DJI Phantom 2.

Înregistrarea completă a imploziei, precum şi alte imagini surprinse deasupra oraşului Detroit pot fi urmărite pe canalul său de YouTube.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici