Inedit. Sculpturi spectaculoase din bucăţi de textile aruncate FOTO

  • Textilele aruncate pot fi transformate în adevărate opere de artă, unele „magice”.
  • Materialele primesc o nouă viaţă, iar „creatorul” îmbogăţeşte lumea cu noi „poveşti”.
786 afișări
Imaginea articolului Inedit. Sculpturi spectaculoase din bucăţi de textile aruncate FOTO

FOTO Byrony/ Instagram

Creaţiile par un mozaic, un puzzle, întrucât sculpturile sunt create integral din mici bucăţi de material, cusute, care altfel ar fi fost aruncate la gunoi.
 
Majoritatea sunt în mărime naturală, necesitând mult timp şi migală, iar fiecare dintre acestea redau personalitatea animaluţului respectiv.
 
Bryony Rose Jennings este o sculptoră care foloseşte resturi de textile. Ea lucrează în industria de bijuterii şi are propria sa galerie. Iar una dintre pasiunile sale este crearea de sculpturi, iar ale sale sunt cu adevărat magice... şi sustenabile.  
 
Câini, veveriţe, bufniţe, şoricei, maimuţe, purceluşi şi alte animale sunt „redescoperite” prin intermediul textilelor. 
 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici