Îngheţata cu aromă de peşte şi cartofi prăjiţi, lansată în Marea Britanie

Un nou sortiment de îngheţată, cu gust de peşte şi cartofi prăjiţi - un fel de mâncare tradiţional britanic -, a fost lansat, luni, în Marea Britanie, informează newslite.tv.

114 afișări
Imaginea articolului Îngheţata cu aromă de peşte şi cartofi prăjiţi, lansată în Marea Britanie

Îngheţata cu aromă de peşte şi cartofi prăjiţi, lansată în Marea Britanie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unui sondaj recent, 90% dintre britanici preferă gusturile tradiţionale, în defavoarea aromelor exotice.

După publicarea acestor rezultate, Jenny Bostock, de la Fredericks Dairies, a decis să fabrice acest sortiment de îngheţată, care a fost lansat pe plan naţional.

Astfel, îngheţata cu aromă de cod este acoperită cu vanilie şi muştar, fiind servită pe acelaşi platou, alături de îngheţată cu aromă de cartofi prăjiţi.

Jenny Bostock, creatoarea acestui sortiment insolit de îngheţată, a declarat: "Aroma unică de peşte şi cartofi prăjiţi poate că sună ca o combinaţie surprinzătoare, însă sortimentul are un gust delicios şi cu siguranţă va produce multe zâmbete pe feţele clienţilor noştri".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici