Inna a câştigat "Best Romanian Act", la premiile MTV

Inna a fost desemnată câştigătoarea categoriei "Best Romanian Act" în cadrul MTV Europe Music Awards 2009, premiul fiindu-i înmânat marţi, în direct la ProFM, de cei doi prezentatori ai programului de dimineaţă "Alarma!", George Vintilă şi Claudiu Sara.

252 afișări
Imaginea articolului Inna a câştigat "Best Romanian Act", la premiile MTV

Inna a câştigat "Best Romanian Act", la premiile MTV (Imagine: inna.ro)

"Mi-am dorit foarte mult acest trofeu şi iată că l-am obţinut. Le mulţumesc foarte mult celor care m-au votat şi sper să fie alături de mine şi în continuare", a declarat Inna.

Piesa "Hot", cu care Inna a triumfat în faţa unor artişti precum Smiley, David Deejay feat Dony, Puya feat George Hora şi Tom Boxer feat Jay, a obţinut cele mai multe voturi pe www.mtv.ro şi astfel Inna a intrat în cursa pentru marele trofeu "Best In Europe", alături de câştigătorii din 21 de regiuni din Europa.

Votarea pentru "Best European Act" începe joi şi va continua până pe 2 noiembrie, câand vor fi anunţaţi primii cinci artişti care au adunat cele mai multe voturi.

Câştigătorul final va fi anunţat live, pe 5 noiembrie, la gala MTV Europe Music Awards 2009 de la Berlin, show ce va difuzat în direct la MTV România.

Adversarii Innei în cursa pentru trofeul "Best European Act" sunt:

Zona Adriatică: Lollobrigida

Zona Baltică: Leon Somov & Jazzu

Danemarca: Medina

Franţa: Orelsan

Finlanda: Deep Insight

Germania: Silbermond

Grecia: Elena Paparizou

Ungaria: The Kolin

Israel: Ninet Tayeb

Italia: Lost

Olanda/ Belgia: Esmée Denters

Norvegia: Yoga Fire

Polonia: Doda

Portugalia: Xutos e Pontapés

Rusia: Dima Bilan

Spania: We Are Standard

Suedia: Agnes

Elveţia: Stress

Turcia: maNga

Ucraina: Green Grey

Marea Britanie & Irlanda: Pixie Lott

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici