Inna, în topul apariţiilor sexy în concerte. Alături de ce vedete mondiale se află artista româncă - GALERIE FOTO

Cântăreaţa româncă Inna a luat cu asalt de ceva timp topurile muzicale ale lumii. Ea nu s-a mulţumit doar cu acest statut şi a intrat şi în galeria vedetelor mondiale cu ţinute sexy în concerte.

7476 afișări
Imaginea articolului Inna, în topul apariţiilor sexy în concerte. Alături de ce vedete mondiale se află artista româncă - GALERIE FOTO

Inna (FOTO: Hepta)

Apariţiile din concertele Innei au determinat jurnaliştii străini să o plaseze în acelaşi rând cu celebrităţi ca Madonna, Christina Aguilera, Beyonce, Rihanna, Nicole Scherzinger sau Britney Spears.

GALERIE FOTO

Inna lasă puţin de lucru imaginaţiei fanilor când vine vorba de corpul ei. Într-un concert din Paris, pantalonaşii foarte scurţi nici măcar n-au mai putut acoperi lenjeria ei intimă. Asta după ce, în acelaşi oraş, în 2010, Innei i s-a văzut şi un sân.

Dar, cum ţinutele sexy implică şi un anumit risc, Inna şi-l asumă de fiecare dată, spre deliciul propriilor fani.

Din aceeaşi galerie cu artista din România fac parte nume celebre ale industriei muzicale, mult mai vechi în show-biz, cum este cazul Madonnei.

Rihanna, una dintre artistele aflate la apogeul carieriei, şi-ar şoca fanii doar dacă ar apărea pe scenă într-o ţinută considerată "cuminte".

Proaspăta mămică Beyonce şi-a delectat fanii de-a lungul timpului nu numai cu vocea ei, ci şi cu apariţiile provocatoare.

Christina Aguilera, Nicole Scherzinger sau Britney Spears sunt alte personalităţi ale industriei muzicale care încântă participanţii la concerte nu doar cu sunetul, dar şi cu imaginea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici