Înregistrare inedită cu Bradley Cooper: Ce discuţie a purtat actorul cu Sean Penn în urmă cu 14 ani - FOTO, VIDEO

O înregistrare inedită cu Bradley Cooper la 24 de ani îl înfăţişează pe actorul de la Hollywood punându-i o întrebare lui Sean Penn.

1016 afișări
Imaginea articolului Înregistrare inedită cu Bradley Cooper: Ce discuţie a purtat actorul cu Sean Penn în urmă cu 14 ani - FOTO, VIDEO

Bradley Cooper (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bradley Cooper se afla în public la o întâlnire a "The Actors Studio", unde invitat era Sean Penn, relatează dailymail.co.uk.

Întâlnirea a avut loc în 1999, iar Bradley Cooper era la începutul carierei sale de actor.

Cu părul mai lung decât acum şi mai deschis, Bradley Cooper i s-a adresat lui Sean Penn: "Domnule Penn, sunt Bradley Cooper şi mă aflu în al doilea an de actorie. Întrebarea mea este legată de <<Hurlyburly>> [n.r. - film din 1998, bazat pe piesa de teatru cu acelaşi nume şi care l-a avut în distribuţie pe Sean Penn], cum a fost să revizuiţi un personaj, Eddie, după 10 ani? Aţi descoperit ceva nou, aţi observat vreo abordare diferită, având în vedere că aţi mai interpretat înainte acel personaj?".

"Da, a fost prima dată când am jucat într-un film bazat pe o piesă în care am jucat", a răspuns Sean Penn. "Cred că Marlon Brando a spus o dată că o piesă este un fel de repetiţie pentru un film şi începi să simţi acest lucru atunci când lucrezi la o piesă. După 3 săptămâni de repetiţie pentru o piesă te gândeşti ce-am făcut în filme? Câte lucruri aş fi putut să descopăr dacă aş fi avut timp să mă gândesc la ele", a continuat celebrul actor.

Deşi a discutat cu Sean Penn despre piesele de teatru, Bradley Cooper nu a apărut decât într-o singură piesă în cariera sa de actor, în 2006, alături de Julia Roberts, în "Three Days of Rain".

În afară de Sean Penn, Bradley Cooper le-a mai pus întrebări în acel show, difuzat pe 17 ianuarie 1999, lui Robert De Niro şi Steven Spielberg.

Bradley Cooper avea să se întoarcă după ani la show-ul "The Actors Studio", dar în calitate de actor consacrat, căruia tinerii actori îi pun întrebări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici