Însărcinată cu cel de-al treilea copil, Kate Middleton a dansat cu ursuleţul din Paddington | GALERIE FOTO, VIDEO

Ducesa de Cambridge nu este încă pe deplin recuperată din cauza greţurilor severe de dimineaţă de care suferă la a treia sa sarcină, dar a uimit, luni, asistenţa intrând în rolul de "Dancing Queen" cu "ursuleţul din Paddington" la un eveniment caritabil.

8167 afișări
Imaginea articolului Însărcinată cu cel de-al treilea copil, Kate Middleton a dansat cu ursuleţul din Paddington | GALERIE FOTO, VIDEO

Însărcinată în

Kate Middleton şi-a făcut apariţia la o manifestare umanitară, organizată la Londra, în beneficiul copiilor cu nevoi speciale. Ea a mers însoţită de Prinţul William şi Prinţul Harry. A fost cea de-a doua apariţie publică de când s-a anunţat oficial că este însărcinată cu cel de-al treilea copil.

 

 

Deşi nimeni nu s-ar fi aşteptat ca mascota din staţia de tren Paddington, unul dintre cele mai îndrăgite personaje din cărţile pentru copii, să o invite la dans, Kate Middleton a intrat în joc şi a făcut chiar şi o mică piruietă.

 

 

Potrivit unor membri din staff-ului regal, Ducesa de Cambridge se simte mult mai bine şi poate participa la evenimente, dar cu anumite restricţii.

De altfel, prinţul Willam a confirmat: "Se simte mult mai bine. Ducesa se simte mult mai bine, dar nu şi-a revenit complet."

Încă din septembrie, când reprezentanţii Casei Regale au anunţat oficial cea de-a treia sarcină a Ducesei, Kate a fost discretă în privinţa ieşirilor din cauză că se confruntă cu o sarcină toxică. Soţia Prinţului William suferă de sindromul Hypermesis Gravidarum, care îi provoacă greţuri severe zilnice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici