Nicole Kidman dezvăluie adevărul din spatele sărutului care a surprins audienţa la decernarea premiilor Emmy: Dar mi-am sărutat şi soţul

La decernarea premiilor Emmy, în septembrie, Nicole Kidman a susprins pe toată lumea când si-a sărutat partenerul de platou, din mini-seria Big Little Lies, actorul Alexander Skarsgard, în timp ce soţul ei, cântăreţul australian Keith Urban, privea momentul.

Urmărește
32040 afișări
Imaginea articolului Nicole Kidman dezvăluie adevărul din spatele sărutului care a surprins audienţa la decernarea premiilor Emmy: Dar mi-am sărutat şi soţul

Nicole Kidman dezvăluie adevărul din spatele sărutului care a surprins audienţa la dcernarea premiilor Emmy: Dar mi-am sărutat şi soţul

Acum, actriţa în vârstă de 50 de ani, câştigătoare a unui premiu Oscar, a explicat gestul atât de comentat, însă mai rău a complicat situaţia, notează Daily Mail.

Invitată la emisiunea The Graham Norton Show, Nicole a încercat să povestească ce a fost cu sărutul care a surprins audienţa, după ce Alexander Skarsgard a fost anunţat drept câştigător al Emmy-ului pentru Cel mai bun actor în rol secundar.

Când o fotografie cu cei doi sărundu-se a apărut pe ecran, Nicole Kidman a roşit şi a glumit spunând că Graham a fost provocator, asta înainte de a le reaminti celor din platou că şi-a sărutat totuşi şi soţul.

Foto: Hepta / Nicole Kidman şi soţul ei Keith Urban

'L-am sărutat pe Urban. Dar trebuie să înţelegeţi, am lucrat, am făcut totul cu Alex Skarsgard!', a spus Nicole. 'Am un soţ minunat, care mă susţine, pe care-l iubesc mai mult ca orice pe lume. Cu Alex a fost un sărut pentru a-l felicita, iar el este precum un manechin'.

La auzul explicaţiei, audienţa a început să râdă, iar Nicole Kidman, stânjenită, a revenit: 'Adică nu am vrut să spun manechin! Gata! Am terminat, nu mai spun nimic' a afirmat ea, ridicând mâinile, în semn de apărare. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici