InStyle, ediţia de octombrie, acum la chioşcuri

“Ştii ce este cel mai important? Cum mă văd oamenii care mă cunosc. Adică oamenii care au fost curioşi să mă cunoască. Greşeala mea a fost că am permis unora să-mi creeze o imagine care nu are nicio legătură cu mine. Dar mi s-a spus că asta vinde”, declară, printe alte picanterii, Gina Pistol într-un interviu acordat ediţiei de octombrie a revistei InStyle.

159 afișări
Imaginea articolului InStyle, ediţia de octombrie, acum la chioşcuri

InStyle, ediţia de octombrie, acum la chioşcuri

Gina, vedeta unui pictorial de copertă „all white”, nu se poate plânge că-i lipseşte adrenalina: participarea la reality show-ul MasterChef  - Proba Celebrităţii şi rolul din Serviciul Român de Comedie (ambele difuzate de PRO TV) îi conferă un număr serios de provocări profesionale. În rest... ştie să gătească? Iubeşte? Se va apuca şi de cântat? Aflaţii mai multe chiar de la Gina, din InStyle de octombrie, acum la chioşcuri.

În rest, ştim cu toţii că, cel puţin pentru revistele de modă, toamnă este un cuvânt sinonim cu “tendinţe”. Află din InStyle care sunt trendurile în materie de modă şi frumuseţe din acest sezon şi cum să le abordezi. Iar ca să îţi completezi lookul învaţă să realizezi coafuri şi machiaje din diverse decade clasice ale modei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici