Interpretul lui Harry Potter, în scene de sex cu un alt bărbat în noul lui film

Daniel Radcliffe speră să atragă publicul feminin în cinematografe la noul său film, "Kill Your Darlings", pentru care a jucat în scene de sex cu un alt bărbat - despre care regizorul producţiei i-a spus că vor fi de succes.

830 afișări
Imaginea articolului Interpretul lui Harry Potter, în scene de sex cu un alt bărbat în noul lui film

Daniel Radcliffe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În "Kill Your Darlings", Radcliffe joacă rolul poetului gay Allen Ginsberg lider al generaţiei Beat. Regizorul filmului, John Krokidas, i-a spus lui Radcliffe că scenele de sex pe care le-a jucat vor avea succes la femei, informează contactmusic.com.

Radcliffe, care a devenit celebru în rolul lui Harry Potter s-a despărţit în octombrie de Rosie Coker, cu care a fost împreună timp de doi ani şi, potrivit presei, este împreună cu actriţa Erin Darke.

"A fost ceva nou. Dar, ştiţi ce?, am filmat scena aceea în, să zicem, o oră, o oră şi jumătate şi totul s-a întâmplat foarte repede. Nu am avut timp să stau şi să mă gândesc", a mărturisit Radcliffe a Sundance.

"John (Krokidas -n.r.) m-a ajutat foarte mult şi mi-a descris în detaliu ce voi simţi în diferite momente", a spus acesta.

Daniel Radcliffe, în vârstă de 23 de ani, este interpretul unui băiat vrăjitor în ecranizările romanelor din seria "Harry Potter" scrise de J. K. Rowling.

Actorul britanic a făcut senzaţie, în urmă cu câţiva ani, când a apărut nud, în rolul Alan Strang din piesa de teatru "Equus", de Peter Shaffer, pusă în scenă pe West End (Londra) şi pe Broadway (New York). În 2007, a jucat în lungmetrajul TV "My Boy Jack", în care a interpretat rolul tragic al fiului în vârstă de 17 ani al scriitorului Rudyard Kipling, trimis pe front în timpul Primului Război Mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici