Interviu Andreea Marin: ”Suntem unul şi asta nu se schimbă”

Andreea Marin a oferit un interviu în exclusivitate pentru site-ul One.ro despre noua emisiune „Preţuieşte viaţa”, despre căsătoria cu Tuncay şi despre ultimele evenimente din viaţa ei.

2590 afișări
Imaginea articolului Interviu Andreea Marin: ”Suntem unul şi asta nu se schimbă”

Interviu Andreea Marin:’’Suntem unul şi asta nu se schimbă’’ (Imagine Liviu Chirica / Mediafax Foto)

Celebra Andreea Marin a oferit un interviu în exclusivitate pentru One.ro despre emisiunea „Preţuieşte viaţa”, care este difuzată duminică, la ora 17.00, pe TVR, despre căsătoria cu Tuncay şi ultimele evenimente din viaţa ei.

1. Ce aşteptări ai de la noua emisiune ’’Preţuieşte Viaţa’’?

Să schimbe în bine o viaţă, în mod radical. Atât şi nimic mai mult. O viaţă ce şi-a pierdut direcţia bună şi care ar putea să revină la drumul cel drept datorită unei informaţii aflate la timp care să provoace declicul, pentru că a urmărit "Preţuieşte viaţa". O fi mult, o fi puţin? Eu cred că este exact ceea ce ar trebui să încerce fiecare om, prin ceea ce ştie el să facă: să mai schimbe măcar o altă viaţă în bine.

Cum ar arăta lumea noastră dacă fiecare ar reuşi să facă asta? Din fericire, la momentul în care noi facem interviul, nu doar o viaţă şi-a găsit schimbarea în bine datorită emisiunii, ci mult mai multe. Şi nu toate poveştile ajung la mine, fireşte. Deci mi-am depăşit planul, să spun aşa. Scopul meu este să dau din om în om un mesaj simplu: "Preţuieşte viaţa!".

Fă alegerile potrivite. Află informaţia utilă şi uneori vitală pentru tine. Învaţă să te iubeşti, trăieşte frumos şi demn zi de zi. Un mesaj curat într-o lume dezorientată şi învolburată. Despre asta este vorba în întâlnirile noastre de duminică după-amiază, la TVR.

2. Cum alegi oamenii pe care îi prezinţi în emisiune?

De multe ori, ei mă aleg pe mine. Într-o zi i-am rugat într-o simplă postare pe Facebook pe prietenii mei din mediul virtual să îmi recomande oameni care lasă ceva valoros în urmă de lângă ei. Au sosit atâtea mesaje... oamenii au nevoie de motivaţie, de repere şi inspiraţie! Şi emisiunile de tip tabloid sau divertismentul îndoielnic nu le poate oferi asta. De aceea, trebuie să facem diferenţa între cantitate, mulţime, şi calitate, valoare.

CITEŞTE CONTINUAREA PE ONE.RO

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici