INTERVIU Cornel Ilie (Vunk): "Petrecem un weekend cu fanii. Vedem şi meciul România - Franţa cu ei" - FOTO

Băieţii de la Vunk petrec trei zile în weekend, cu fanii, în paradisul Blaxy, resortul unde turiştii pot deveni proprietari pe viaţă, timp de o săptămână pe an. Cornel Ilie vorbeşte într-un interviu pentru MEDIAFAX despre un super-concert la malul mării.

173 afișări
Imaginea articolului INTERVIU Cornel Ilie (Vunk): "Petrecem un weekend cu fanii. Vedem şi meciul România - Franţa cu ei" - FOTO

INTERVIU Cornel Ilie (Vunk): "Petrecem un weekend cu fanii. Vedem şi meciul România - Franţa cu ei" - FOTO (Imagine Sebastian Sascau / Mediafax Foto)

Reporter: Concertul “Best of Vunk” la Blaxy Premium Resort este un fel de răspuns la întrebarea “Ce-ai lua cu tine pe o insulă pustie, într-un resort de vacanţă magic?” Un fan ar răspunde: “Aş lua trupa Vunk”. Cum v-a venit ideea să organizaţi concertul inedit în complexul Blaxy?

Cornel Ilie: Întotdeauna am încercat să inventăm contexte şi concepte noi de concert sau de interacţiune cu fanii. Suntem genul de trupă care nu ne mulţumim doar cu ideea de a merge pe scenă, de a ne cânta piesele şi atât. Avem Universul Vunk, în care vedeta este fanul nostru, nu noi. Am făcut multe acţiuni prin care ne-am surprins fanii, iar acum a venit rândul să începem vara împreună cu ei. Este pentru prima dată când vom petrece un weekend împreună cu fanii noştri ;)

Reporter: VUNKanţa nu va fi doar un concert. Sloganul evenimentului este “Petrece trei zile cu trupa Vunk”. Sunteţi “călăuze” în paradis. Cum va fi escapada de vară cu trupa Vunk, ce veţi face acolo şi cum se vor distra oamenii alături de voi în resort?

Cornel Ilie: Trei zile şi două nopţi o să stăm împreună într-un resort nou, cu toate posibilităţile de distacţie specifice mării şi verii. În afara concertului de sâmbătă o să jucăm fotbal, volei, o să tragem cu arcul, jocuri de piscină, plus că vineri seara o să vedem meciul României cu Franţa, împreună, şi o să facem galerie echipei noastre, cu multă bere pe mese.

Reporter: Conceptul acestui concert sună de vis, cum se zice în engleză, e ca un "dreamscape"? Ce soundtrack are visul? Ce piese aţi pregătit şi ce poveste spun melodiile?

Cornel Ilie: Partea frumoasă în muzică noastră este că fiecare fan are o altă piesă preferată, o alta coloană sonoră a visului său. O să cântăm toate hiturile, cele cântate sub numele Vank sau Vunk, plus câteva piese noi, care vor apărea pe albumul nou, în toamnă.

Reporter: Ce va face trupa Vunk vara asta? Ce proiecte noi aveţi în minte?

Cornel Ilie: În vara asta o să lansăm două piese noi şi o să pregătim turneul din toamnă care va promova lansarea noului album Vunk.

Reporter: Dincolo de scena muzicală, tu eşti un artist extrem de implicat social. Cum vezi societatea românească astăzi, când oamenii sunt aşa sumbri şi neliniştiţi, de cele mai multe ori? Se mai iubesc oamenii de tot?

Cornel Ilie: Oamenii au nevoie de exemple bune, au nevoie de ceva sau de cineva în care să creadă, pentru a fi motivaţi. Unii şi-au amorţit undeva în ei dragostea faţă de oameni, dar sunt sigur că se poate trăi mult mai frumos de atât în România. Din păcate, răul strigă mai tare decât binele şi de aceea pare mai prezent. Trebuie să ne găsim propriile surse de motivare sau inspiraţie pentru a găsi motive să ne bucurăm. Eu cred în români şi în România.

Vunk este una dintre cele mai importante formaţii rock din România. Cu o istorie de 15 ani, popularitatea trupei Vunk a explodat în ultimii 5 ani, câştigându-şi numele de formaţia cu concerte "sold-out". În ultimii 4 ani, trupa a susţinut concerte în sala Polivalenta din Bucureşti, în faţa unui public de peste 5.000 de oameni, cărora le-au adus un show complet.

De această dată, băieţii de la Vunk vor concerta Blaxy Premium Resort & Hotel, care îşi deschide porţile în acest sezon. fiind primul resort de la Marea Neagră care oferă posibilitatea achiziţionării de apartamente în regim de proprietate periodică, adică doritorii pot deveni proprietari pe viaţă timp de o săptămână în fiecare an.

Preţul condo-urilor în regim vânzare-cumpărare diferă de la o perioadă la alta, fiind cuprins între 4.750 şi 9.000 de euro. În prezent, în regim hotelier şi în proprietate periodică funcţionează 540 de apartamente de tip studio (condo), cu vedere la mare sau la Lacul Tătlăgeac. Urmează să fie puse în funcţiune alte 460 de camere. Un condo este o cameră de tip studio de aproximativ 32 mp.

Mai multe camere disponibile au fost contractate în regim de proprietate periodică, în timp ce altele vor fi închiriate în regim hotelier, începând cu sezonul 2016. Costul unui sejur în cadrul Blaxy Premium Resort&Hotel variază de la 360-670 lei pentru o cameră / o noapte. Preţul include cazarea într-o cameră tip condo pentru doi adulţi şi 2 copii, micul dejun şi accesul la toate facilităţile resortului. La solicitare pot fi acordate servicii de pensiune completă la preţul de 90 lei/ zi/ pers. Complexul este situat în zona localităţii 23 August şi a lacului Tătlăgeac şi beneficiază de o plajă privată în suprafaţă de aproximativ 10.000 mp, accesul la plajă se face printr-o pădure cu alee amenajată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici