Johnny Depp, mesaj pentru fanii români: "Johnny s-a simţit în elementul său, în Bucureşti"

Actorul şi cântăreţul Johnny Depp, care a susţinut un concert în Bucureşti, pe 6 iunie, alături de colegii săi din trupa The Hollywood Vampires, "s-a simţit extrem de în elementul său" în capitală, potrivit unor apropiaţi ai acestuia.

4678 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp, mesaj pentru fanii români: "Johnny s-a simţit în elementul său, în Bucureşti"

Johnny Depp, mesaj pentru fanii români: "Johnny s-a simţit în elementul său, în Bucureşti"

Deşi anumite surse au declarat pentru People că Johnny Depp este instabil emoţional şi se află în mijlocul acuzaţiilor de violenţă domestică făcute public de Amber Heard, Johnny Depp şi-a încheiat turneul său european cu un concert de răsunet.

Actorul şi cântăreţul de la The Hollywood Vampires a cântat la Romexpo, luni, 6 iunie, în cadrul concertului final al turneului european al trupei susţinut la Bucureşti, restul turneului fiind pregătit pentru această vară în mai multe state din SUA.

"Johnny a fost extrem de în elementul său", a declarat o sursă pentru People. "Backing-ul său vocal a fost bun şi a interacţionat cu publicul mult. Părea să se simtă de minune".

Depp, în vârstă de 52 de ani, şi-a exprimat mulţumirile pentru fani nu doar prin muzica sa, ci şi cu accesorii, actorul mulţumind de multe ori publicului în engleză şi exprimând că îi iubeşte pe fani. Johnny Depp a părut mulţumit de-a lungul întregului concert, a zâmbit şi a aruncat publicului una din eşarfele sale şi mai multe pene de chitară.

Echipa The Hollywood Vampires l-a surprins pe Depp cu un tort pentru aniversarea sa de pe 9 iunie. Nu doar Alice Cooper şi Joe Perry au fost în preajma vedetei, ci şi regizorul Tim Burton. "Tim Burton s-a aflat de-o parte a scenei şi se vedea cât de mult i-a plăcut reprezentaţia. Era atât de implicat în muzică, dând din cap", a declarat o sursă pentru People, exprimând că regizorul premiat cu un Glob de Aur a filmat un motaj video al trupei la Castelul Bran. Montajul va fi prezentat în timpul concertelor trupei, între 1 şi 17 iulie.

După spectacol, Depp şi membrii trupei au fost zăriţi petrecând la ultimul etaj al hotelului unde erau cazaţi, locul fiind împânzit de gărzi de corp.

În timp ce Depp a fost ocupat cu călătoriile şi turneul, soţia sa cu care se află în curs de divorţ, Amber Heard, s-a consultat cu firma de avocatură a avocatei feministe de renume Gloria Allred, Allred Maroko Goldberg. Actriţa a avut "o întâlnire de patru ore cu firma din Los Angeles vineri", potrivit unei surse citată de People.

Reprezentanţii lui Depp nu au răspuns solicitării revistei People de a comenta cu privire la noile imagini făcute publice de Amber Heard în care aceasta apare cu alte vânătăi care ar rezulta din posibilele violenţe comise de actor asupra soţiei sale.

Pe de altă parte, avocata lui Depp, Laura Wasser a susţinut în instanţă că Heard "încearcă să-şi asigure beneficii financiare premature invocând violenţa domestică."

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Artist versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cât şi în producţii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moartă/ Corpse Bride", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows".

Deşi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film. Totuşi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008.

Amber Laura Heard este o actriţă americană născută în 1986, în Austin, Texas. Heard a jucat în filmul nominalizat la Oscar, "North Country" (2005), în care a interpretat o serie de flashback-uri despre personajul jucat de Charlize Theron. Aceasta a mai apărut în "Syrup" (2013), "Drive Angry" (2011) 3D, "The Joneses" (2009), "Never Back Down" (2008), "Alpha Dog" (2006) şi "Friday Night Lights" (2004). Pe micul ecran, Heard a debutat în drama "Hidden Palms" (2007), şi a avut roluri episodice în serialul "Californication" (2007) şi "Criminal Minds" (2005).

Heard trăieşte în Los Angeles, fiind implicată activ în acţiunile organizaţiei Amnesty International. În 2015, s-a căsătorit cu actorul Johnny Depp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici