Regizorul Tim Burton, în Bucureşti pentru a-i susţine pe Johnny Depp şi trupa The Hollywood Vampires

Regizorul Tim Burton a venit la Bucureşti special pentru show-ul bunului său prieten Johnny Depp şi al trupei The Hollywood Vampires, dar şi pentru a descoperi România, potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a organizatorilor concertului.

1465 afișări
Imaginea articolului Regizorul Tim Burton, în Bucureşti pentru a-i susţine pe Johnny Depp şi trupa The Hollywood Vampires

Regizorul Tim Burton, în Bucureşti pentru a-i susţine pe Johnny Depp şi trupa The Hollywood Vampires

O singură zi îi desparte pe fani de marea întâlnire cu trupa The Hollywood Vampires formată din actorul Johnny Depp, rockerul Alice Cooper şi Joe Perry, acompaniaţi de Robert DeLeo & Matt Sorum care vor susţine pe scena de la Romexpo un show unic, în pur stil american.

Tim Burton va fi prezent pe 6 iunie la Romexpo, informează pagina de Facebook a organizatorilor concertului, Phoenix Entertainment.

Regizorul Tim Burton a venit în Bucureşti special pentru spectacolul prietenului său Johnny Depp şi al trupei The Hollywood Vampires, dar şi pentru a descoperi România. De asemenea, regizorul american a călătorit, sâmbătă, alături de Johnny Depp şi de muzicienii formaţiei tocmai la Bran pentru a vizita Castelul Bran, unde s-au pozat alături de prietenii săi.

Artist versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp este cunoscut şi datorită colaborărilor sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moartă/ Corpse Bride", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows".

Biletele pentru concertul Hollywood Vampires se pot achiziţiona în continuare din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor şi au preţuri cuprinse între 169 lei şi 459 lei.

Biletele vor fi disponibile şi la casa de bilete situată la intrarea în spaţiul de concert.

Hollywood Vampires au ales doar cinci ţări europene în care să concerteze anul acesta, printre care şi România, show-ul de la Bucureşti fiind singurul din estul Europei.

Formaţia vine în România în acelaşi an în care a cucerit scena premiilor Grammy, acolo unde i-au adus un tribute lui Lemmy Kilmister, frontmanul trupei Motorhead.

Alice Cooper este şi cel care a dat numele supergrupului, The Hollywood Vampires, după clubul exclusivist al anilor ’70 din Los Angeles în care activitatea principală era consumul de băuturi alcoolice. Din acest grup select au facut parte Ringo Starr & John Lennon (The Beatles), Keith Moon (The Who), Jim Morrison (The Doors), Jimi Hendrix, Mickey Dolenz sau Harry Nilsson.

Trupa a luat fiinţă în urmă cu 3 ani, când Alice Cooper, împreună cu bunii săi prieteni, Johnny Depp şi Joe Perry, s-au întâlnit şi au decis să ducă mai departe stindardul spiritual al clubului „Hollywood Vampires”, interpretând piesele colegilor de breaslă care nu se mai află printre noi, dar care vor trăi veşnic graţie moştenirii culturale şi muzicale pe care au lăsat-o.

Pe 6 iunie, porţile se vor deschide la ora 18:00, iar DJ Hefe va încălzi atmosfera până la începerea show-ului trupei „Robin and the Backstabbers” de la ora 19:30. La ora 21:00 este programată intrarea spectaculoasă în scena a supergrupului „Hollywood Vampires”.

Intrarea se va face pe la poarta C din bulevardul Expoziţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici