Întreaga poveste din sezonul şapte al "Game of Thrones" ar fi fost dezvăluită online

Aparente spoilere şi scurgeri de informaţii au fost dezvăluite în ultimele luni, după ce au început filmările pentru sezonul şapte din "Game of Thrones", dar acum se pretinde că întreaga intrigă şi poveste din sezonul şapte au fost dezvăluite de un user al platformei Reddit.

3549 afișări
Imaginea articolului Întreaga poveste din sezonul şapte al "Game of Thrones" ar fi fost dezvăluită online

Întreaga poveste din sezonul şapte al "Game of Thrones" ar fi fost dezvăluită online

Dupa ce a împărtăşit pe Reddit spoilere detaliate pentru sezonul şase, acum utilizatorul de Reddit Free Folk a publicat informaţii detaliate despre sezonul şapte online, înainte de a-şi desfiinţa contul, relatează nme.com.

Între timp, publicaţia Heat Street a transformat totul într-o "defalcare episod cu episod a ceea ce se va întâmpla în sezonul şapte", relatează nme.com. Nathalie Emmanuel, care joacă rolul Missandei în serie, a reacţionat pe Twitter, exprimându-şi dezamăgirea după scurgerea de informaţii.

Presupusele spoilere au fost dezvăluite după o rafală de fotografii de pe platourile de filmare, în care se pare că au fost dezvăluite intrigi importante şi fire narative din poveste, inclusiv revenirea personajului Gendry după ce actorul Joe Dempsie a fost văzut pe platou.

Teorii şi zvonuri despre ce s-a întâmplat cu personajul Arya au escaladat încă de la sfârşitul sezonului şase. Între timp, producătorii au prezentat un trailer pentru următorul concert live din seria "Game of Thrones". Sezonul 7 din Game of Thrones va avea premiera în vara anului 2017.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici