Invitaţi de marcă în ultima săptămână a "The Tonight Show" cu Jay Leno - GALERIE FOTO

Prezentatorul american de televiziune Jay Leno va avea o serie de invitaţi de marcă, precum Mel Gibson şi Prince, în timpul ultimei săptămâni în care prezintă emisiunea "The Tonight Show", pe care a prezentat-o neîntrerupt timp de 17 ani, informează accesshollywood.com.

22 afișări
Imaginea articolului Invitaţi de marcă în ultima săptămână a "The Tonight Show" cu Jay Leno - GALERIE FOTO

Conan O'Brian (S) va prelua funcţia de prezentator al emisiunii "The Tonight Show" începând cu 1 iunie

GALERIE FOTO

În cadrul ultimei săptămâni de difuzare, vor fi prezente o serie de celebrităţi.

Printre vedete se numără muzicienii Lyle Lovett şi Dwight Yoakam, care vor sărbători a 25-a lor prezenţă în emisiunea "The Tonight Show", ce va fi transmisă de luni, 25 mai, până vineri, 29 mai.

În seara de luni, 25 mai, invitaţii lui Jay Leno vor fi actorul Mel Gibson şi muzicianul Lyle Lovett.

Arnold Schwarzenegger, guvernatorul statului California, şi muzicianul Dwight Yoakam vor fi prezenţi pe platourile emisiunii în seara de 26 mai.

Actriţa Wanda Sykes şi cântăreaţa Sarah McLachlan vor fi invitatele serii de miercuri, 27 mai.

Pe 28 mai, în studioul lui Jay Leno se vor afla actorul Billy Crystal - primul invitat al emisiunii "The Tonight Show" - şi celebrul cântăreţ Prince.

Invitaţii pentru episodul final, difuzat vineri, 29 mai, vor fi anunţaţi pe 14 mai.

Conan O'Brian va prelua funcţia de prezentator al emisiunii "The Tonight Show" începând cu 1 iunie. Din toamnă, Jay Leno va prezenta propria lui emisiune, un nou show nocturn, difuzat de luni până vineri, începând cu ora locală 22.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici