Ioan Isaiu, Stela Popescu şi Diana Dumitrescu - familia Lăptaru în "Aniela"

Ioan Isaiu, Stela Popescu, Rodica Negrea, Diana Dumitrescu şi Mario Kalmar vor juca în prima producţie românească de epocă - serialul "Aniela", difuzat din toamnă, pe postul Acasă.

352 afișări
Imaginea articolului Ioan Isaiu, Stela Popescu şi Diana Dumitrescu - familia Lăptaru în "Aniela"

Ioan Isaiu, Stela Popescu şi Diana Dumitrescu - familia Lăptaru în "Aniela" (Imagine: AcasaTv)

Ei vor face parte din familia Lăptaru, o familie de parveniţi de la 1900, al cărei scop este să intre în înalta societate.

Mitică Lăptaru (Ioan Isaiu) îşi iubeşte excesiv cei doi copii, pe Polixenia (Diana Dumitrescu) şi pe Uţă (Mario Kalmar), şi ar face orice ca ei să aibă tot ce-şi doresc. În casa familiei Lăptaru stăpână este Coana Chiva (Stela Popescu), mama lui Mitică, o femeie simplă de la ţară. Casa este ţinută de Sultana (Rodica Lazăr), cea care poate da peste cap planurile de viitor ale lui Mitică.

Rolul din "Aniela" este, pentru Ioan Isaiu, o premieră. După Tudor, personajul pe care l-a interpretat în comedia romantică "Îngeraşii", Ioan va intra în pielea lui Mitică Lăptaru, un personaj total diferit.

"Mitică Lăptaru are un caracter colorat care-mi oferă posibilitatea să mă joc. Apoi, este o onoare să joc alături de doamna Stela Popescu, cea care în serial va fi mama mea, o actriţă desăvârşită pe care o apreciez foarte mult. Familia din care fac parte, Lăptaru, este un prototip al parveniţilor care existau în societatea românească şi la 1900, dar care există şi acum. Mitică Lăptaru este, la urma urmei, doar un tată care vrea binele copiilor lui", spune Ioan Isaiu.

Pentru a-l interpreta pe Mitică Lăptaru, Ioan Isaiu s-a îngrăşat 8 kg într-o perioadă de 3 luni, el fiind foarte încântat că în vacanţă a putut să mănânce cartofi prăjiţi, paste şi multă pâine, alimente pe care înainte le ocolea.

În "Aniela", primul serial românesc de epocă, actriţa Stela Popescu îi va surprinde la rândul ei pe telespectatori cu un rol inedit.

"Mă bucur să am un rol de compoziţie, un rol extraordinar mai ales că toate succesele mele din carieră s-au datorat unor astfel de roluri. Mama pe care o joc este un caracter puternic, o femeie care rămâne ancorată în obiceiurile de la ţară. Proiectul acesta aduce pe micul ecran o lume senzaţională, de la 1900, lumea unor români civilizaţi, cu pudoare, cultură, cu bun simţ", mărturiseşte actriţa.

Diana Dumitrescu este Polixenia, fiica cea răsfăţată a familiei Lăptaru, aflată într-un permanent conflict cu fratele ei mai mic.

"Dacă bat din picior şi vreau ceva mi se dă imediat pentru că tata ne răsfaţă pe toţi. Cu fratele meu mai mic, Uţă, am o relaţie ca între şoarece şi pisică iar cu bunica mă înţeleg bine. Pentru mine este o imensă plăcere să joc alături de Ioan Isaiu, Stela Popescu şi Rodica Negrea. Sunt colegii perfecţi de filmare", spune Diana.

Pentru actriţa Rodica Negrea serialul "Aniela" înseamnă reîntâlnirea cu Stela Popescu.

"Sunt foarte fericită mai ales că joc din nou alături de Stela Popescu. Nu am mai jucat împreună de la debutul meu în televiziune aşa că mă bucur acum de fiecare moment petrecut în compania ei. Mă consider o norocoasă să am o familie compusă din Ioan Isaiu, Diana Dumitrescu şi micuţul Mario. «Aniela» este un proiect nou, unic pe piaţa de televiziune din România, o producţie care îi va cuceri pe cei de acasă", spune actriţa.

Filmările la primul serial românesc de epocă, "Aniela",au început luni, 20 iulie.

Din toamnă, pe postul Acasă, primul serial românesc de epocă "Aniela" va reînvia vremurile de aur, perioada cunoscută sub numele de "La belle Epoque".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici