Ioana Ginghină a născut, marţi, o fetiţă

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au deveni părinţi, marţi, la ora 9:30, vedeta Acasă TV aducând pe lume o fetiţă cu o greutate de 3,700 kg şi o lungime de 53 cm.

427 afișări
Imaginea articolului Ioana Ginghină a născut, marţi, o fetiţă

Ioana Ginghină a născut, marţi, o fetiţă

Deşi iniţial nu credea că va avea puterea să stea lângă Ioana, Alexandru a asistat emoţionat la naşterea copilului.

"Sunt copleşit de emoţie, mă uit la ea printr-un geam şi nu mă pot sătura să o privesc. Este o senzaţie puternică de bine, este mai mult decât o emoţie. Ioana este bine şi o să iasă din spital în 3 zile. Toată lumea spune că seamănă cu mine şi sunt foarte mândru, însă sper să ia trăsăturile bune atât de la mine, cât şi de la mama ei", a declarat fericitul tătic.

Ioana se va întoarce pe platoul de filmare în câteva săptămâni şi din această toamnă cei doi actori vor putea fi văzuţi Acasă, în telenovela "Regina", produsă de Promance, o companie a MediaPro Pictures.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici