Ioana Maria Moldovan şi-a schimbat look-ul

Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea "Poveştirilor adevărate" de la Acasă Tv, a suferit o schimbare de look şi a devenit, din blondă, roşcată.

693 afișări
Imaginea articolului Ioana Maria Moldovan şi-a schimbat look-ul

Ioana Maria Moldovan şi-a schimbat look-ul (Imagine: Acasa Tv)

Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea "Poveştirilor adevărate" de la Acasă Tv

Vedeta postului Acasă se pregăteşte astfel pentru un nou sezon al "Poveştirilor adevărate", alături de Radu Vâlcan, noul ei coleg de prezentare.

"Îmi doream foarte mult o schimbare. Stilistul Adi Perjovschi este cel care m-a convins să mă tund atât de scurt şi să îmi schimb culoarea părului. Iniţial, mi-a fost teamă, nu m-am privit în oglindă decât la final şi mi-a plăcut foarte mult", mărturiseşte Ioana.

Duminică, 9 august, vedeta Acasă şi-a sărbătorit ziua de naştere, alături de iubit şi de familie, pentru prima dată în casă nouă.

"Dacă anii trecuţi ziua de naştere o sărbătoream negreşit şi la Târgu Mureş, anul acesta, tradiţia s-a schimbat. E pentru prima dată când de ziua mea am rămas doar în Bucureşti şi e prima aniversare în casă nouă, chiar dacă încă nu i-am făcut inaugurarea. Această mutare care a avut loc chiar de ziua mea a fost unul dintre cele mai frumoase cadouri", spune Ioana.

De ziua ei, prezentatoarea "Poveştirilor adevărate" a primit multe telefoane de la cei pe care, de-a lungul anilor, i-a ajutat de la pupitrul emisiunii pe care o prezintă.

"Anul acesta, am primit parcă mai multe telefoane decât de obicei, mesaje cu urări de la cei dragi, dar şi de la oamenii care şi-au spus poveştile de viaţă Acasă, pe care i-am cunoscut prin intermediul Poveştirilor. M-am bucurat de fiecare urare ca un copil ce primeşte o jucărie nouă. Le mulţumesc că nu m-au uitat şi s-au gândit la mine", adaugă Ioana.

Ioana Maria Moldovan va reveni la pupitrul "Poveştirilor adevărate" din 17 august, de luni până vineri, de la ora 17.30, alături de Radu Vâlcan, noul ei coleg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici