Ireland, fiica actorilor Alec Baldwin şi Kim Basinger, s-a internat într-o clinică de dezintoxicare

Ireland Baldwin, fiica actorilor Alec Baldwin şi Kim Basinger, s-a internat într-o clinică de dezintoxicare din California şi spune că a luat această decizie pentru a-şi rezolva "anumite traume emoţionale", informează contactmusic.com.

534 afișări
Imaginea articolului Ireland, fiica actorilor Alec Baldwin şi Kim Basinger, s-a internat într-o clinică de dezintoxicare

Ireland, fiica actorilor Alec Baldwin şi Kim Basinger, s-a internat într-o clinică de dezintoxicare (Imagine: Hepta)

Modelul în vârstă de 19 ani s-a internat la SOBA Recovery Center din Malibu, o clinică specializată în tratarea dependenţei de droguri şi alcool, în cursul zilei de luni. Mai multe publicaţii americane au spus că Ireland Baldwin s-a internat cu scopul de a primi tratament contra "petrecerilor excesive".

Ireland Baldwin a ţinut să clarifice situaţia sa prin intermediul unui mesaj pe Twitter: "Petrecere intensivă. Ha! Ha! Se pare că sunt la dezintoxicare pentru am participat la petreceri intensive. Aşadar, voi fi discretă pentru o vreme şi poate voi primi puţin iaurt îngheţat".

În ciuda acestui mesaj ironic, Ireland Baldwin a confirmat faptul că a început un program de dezintoxicare de două săptămâni în acea clinică.

"M-am internat la SOBA pentru două săptămâni, cu scopul de a evada pentru o vreme. Nu prea sunt o petrecăreaţă, dar sunt aici pentru a rezolva anumite traume emoţionale şi pentru a primi terapia intensivă de care am nevoie pentru a-mi reveni", a adăugat ea.

Ireland este singurul copil al fostului cuplu de actori Alec Baldwin şi Kim Basinger, care au divorţat în 2002, după o căsnicie care a durat zece ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici