Irinel Columbeanu: Voi lupta până la capăt pentru Irinuca. Am aflat din presă de divorţ - VIDEO

Irinel Columbeanu s-a prezentat, vineri dimineaţă, la Judecătoria Buftea, solicitată să ia o decizie în dosarul privind încredinţarea mamei a fetiţei de patru ani, omul de afaceri spunând că va lupta pentru fiica lui "până la capăt".

110 afișări
Imaginea articolului Irinel Columbeanu: Voi lupta până la capăt pentru Irinuca. Am aflat din presă de divorţ - VIDEO

Irinel Columbeanu: Voi lupta până la capăt pentru Irinuca. Am aflat din presă de divorţ (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Irinel Columbeanu a venit la Judecătoria Buftea, care urma să ia în discuţie cererea soţiei sale, Monica, de judecare în regim de urgenţă a încredinţării provizorii a fetiţei cuplului până la pronunţarea divorţului. Instanţa a amânat însă dezbaterile pentru luni.

"De când Irina a venit în ţară (din SUA-n.r.), am petrecut fiecare zi alături de ea", a spus Irinel Columbeanu.

El a susţinut că a aflat din presă că Monica a cerut divorţul, că este de acord cu el, dar "cu foarte multe regrete".

Întrebat dacă îşi reproşează ceva în legătură cu mariajul, Irinel Columbeanu a spus că cea mai mare vină a sa este că a stat de vorbă cu jurnaliştii.

Video Stirileprotv.ro

Referitor la solicitarea Monicăi de a-i fi încredinţată ei fetiţa, Columbeanu a precizat că nu este de acord şi "că va lupta până la capăt pentru Irinuca".

În ceea ce priveşte partajul, Irinel Columbeanu a spus că această chestiune nu ar trebui să intre în discuţie. El a amintit că i-a donat Monică un apartament în zona Pieţei Victoria, unde stăteau Irina şi bunica ei, pentru că grădiniţa la care merge fetiţa este în aproapiere. Irinel Columbeanu a susţinut că, dacă lucrurile se vor complica, există posibilitatea de revocare a donaţiei, pentru că apartamentul trebuie să rămână fetiţei.

Monica Columbeanu a cerut divorţul de Irinel Columbeanu, primul termen în acest proces fiind stabilit la Judecătoria Buftea în 21 martie.

În acest dosar, cererea de divorţ a fost introdusă de Monica Columbeanu. Separat, printr-o ordonanţă preşedinţială, Monica a solicitat şi custodia fiicei sale, Irina, în vârstă de patru ani, printr-o procedură de urgenţă care îi permite încredinţarea copilului până la pronunţarea divorţului, astfel că a chemat în instanţă şi Primăria Sectorului 1, ca autoritate tutelară. Acţiunea a fost depusă marţi.

Omul de afaceri Irinel Columbeanu şi modelul Monica Gabor s-au căsătorit în iulie 2006, la aproximativ cinci luni după ce s-au cunoscut. Nunta celor doi, care a avut loc la vila de la Izvorani, a fost una fastuoasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici