Italienii, spaniolii şi mexicanii sunt campionii orgasmului

Cuplurile din China şi Hong Kong ajung cel mai greu la orgasm, în timp ce italienii, spaniolii şi mexicanii spun că nu au niciun fel de probleme în acest sens, potrivit unui sondaj realizat la nivel mondial de Durex.

91 afișări
Imaginea articolului Italienii, spaniolii şi mexicanii sunt campionii orgasmului

Italienii, spaniolii şi mexicanii sunt campionii orgasmului - sondaj

Doar 24% dintre participanţii la studiu originari din China şi Hong Kong spun că au avut orgasm de fiecare dată când au făcut sex.

Italia, Spania şi Mexic s-au situat pe primul loc în ceea ce priveşte frecvenţa orgasmelor - 66% din partidele sexuale, potrivit rezultatelor sondajului Durex Sexual Wellbeing, la care au participat 26.000 de persoane din 26 de ţări.

Francezii, faimoşi pentru avansurile romantice, au fost incluşi în media globală, cu 48% din partidele sexuale, potrivit sondajului.

Alte ţări asiatice, precum Japonia şi Singapore, s-au situat pe ultimele locuri ale topului, cu 27% şi, respectiv, 36%.

Dintre cei care au reuşit să ajungă la orgasm, japonezii sunt cei mai puţin satisfăcuţi de intensitatea punctului culminant sexual, în timp ce la capătul celălalt al topului se situează mexicanii şi brazilienii.

Femeile au mai puţine orgasme decât bărbaţii, potrivit aceluiaşi sondaj. 32% dintre femei spun că au avut orgasm la fiecare partidă sexuală, faţă de 63% dintre bărbaţi.

Factorii care favorizează orgasmul includ amânarea acestuia, prelungirea timpului acordat preludiului şi existenţa unor puternice relaţii emoţionale între parteneri.

Studiul a mai scos la iveală faptul că în timp ce bărbaţii preferă să aibă orgasm cu partenera, femeile ajung mai repede la orgasm prin masturbare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici