Iubita secretă a lui Michael Jackson era fosta bonă a copiilor, Grace Rwaramba

Iubita secretă a lui Michael Jackson era fosta bonă a copiilor acestuia, Grace Rwaramba, au declarat apropiaţi ai artistului, informează Sunday Mirror, în ediţia online.

1076 afișări
Imaginea articolului Iubita secretă a lui Michael Jackson era fosta bonă a copiilor, Grace Rwaramba

Iubita secretă a lui Michael Jackson era fosta bonă a copiilor, Grace Rwaramba

Potrivit apropiaţilor lui Michael Jackson, copiii acestuia îi spuneau "mamă" iubitei secrete a starului, care le-a fost şi bonă.

Potrivit unui material publicat în exclusivitate de Sunday Mirror, în momentul în care a murit, Michael Jackson era de mult timp într-o relaţie cu Grace Rwaramba, originară din Uganda.

Ian Barkley, care a călătorit în jurul lumii alături de cântăreţ timp de trei ani, în calitate de fotograf personal, a declarat că relaţia cuplului era un secret deschis pentru personalul vedetei, cei doi îndrăgostindu-se unul de altul în perioada în care Grace era bona unuia dintre copii.

Potrivit lui Barkley, în spaţiul privat, Grace, în vârstă de 42 de ani, se comporta ca o adevărată mamă pentru copiii lui Jackson - Prince Michael (12 ani), Paris Katherine (11 ani) şi Prince Michael II (şase ani).

"Grace îl iubea pe Michael şi el o iubea la rândul lui...era un secret «deschis» în rândul personalului" cântăreţului, a declarat Ian Barkley, fotograful personal al lui Jackson. "Copiii îi spuneau «mamă»", a adăugat el.

Săptămâna trecută, Matt Fides, fost şef al securităţii starului, a dezvăluit că Michael avea o iubită secretă, însă a refuzat să-i dezvăluie numele.

"Familia era conştientă de faptul că exista cineva special în viaţa lui, o persoană pe care o iubea şi adora şi cu care avea momente bune şi mai puţin bune. Pentru o vreme, ea a fost prezentă în viaţa lui. Nu este o femeie celebră, absolut deloc. Bănuiesc că este devastată acum", a declarat Fiddes, în vârstă de 30 de ani şi care îl cunoştea pe Michael Jackson din anii 1990.

"Matt se referă la Grace. Ea şi Michael aveau relaţia unui cuplu căsătorit şi nu pe cea a unui angajat şi angajator", a spus un alt bodyguard al cântăreţului.

"Grace era cea mai apropiată persoană pentru Michael şi copii. Va fi devastată. Copiii au fost întotdeauna prioritatea lor comună şi, ca orice cuplu, se certau atunci când era vorba de ceva care să îi afecteze pe aceştia. Diferenţa dintre Grace şi alte femei din viaţa lui Michael a fost că ea nu era absolut deloc interesată să devină celebră. A fost ceva ce a evitat cu perseverenţă şi Michael era decis să ţină relaţia sa şi pe ea departe de ochii publicului. Relaţia era binecunoscută personalului, însă membrilor acestuia li s-a pus în vedere că este vorba de ceva care nu trebuie să ajungă la urechile publicului", a declarat o sursă familiarizată cu situaţia.

Grace i-a fost prezentată lui Jackson de fostul său purtător de cuvânt Tohme R. Tohme în 1991. Ea a începtu să lucreze ca secretară înainte de a deveni, ulterior, cea mai importantă femeie din viaţa starului. În 1999, ea a fost aleasă să aibă grijă de copiii cei mai în vârstă ai lui Michael Jackson, în urma divorţului acestuia de cea de-a doua soţie a sa, Debbie Rowe.

Ulterior, ea a devenit persoana principală din viaţa copiilor, care îi dădeau ascultare. Şase ani mai târziu, Jackson a rugat-o să îi ducă pe copii să se întâlnească cu Debbie Rowe, care a fost extrem de surprinsă să îi audă pe aceştia spunându-i bonei "mamă".

De altfel, se pare că legătura dintre copii şi Grace era atât de puternică încât ei i s-au adresat plângând copiii după moartea tatălui lor. Săptămâna aceasta, Grace a mers în Beverly Hills după ce familia Jackson i-a cerut ajutor în consolarea copiilor. În plus, ea urmează să fie prezentă şi la ceremonia funerară privată la care familia starului va lua parte marţi.

Barkley, membru al cercului apropiat lui Michael Jackson în perioada 2002 - 2005, crede că Grace ar trebui să fie cea care să aibă grijă de copiii starului pe viitor şi nu mama lui Michael Jackson, care deţine actualmente custodia temporară a acestora.

"Deşi o iubesc pe Katherine, mama lui Michael, ea are 79 de ani şi dacă moare, cel mai bun loc pentru copii ar fi să fie alături de Grace. Ea a fost cea care i-a crescut. Ea a fost alături de ei zi şi noapte. Îi iubeşte cu adevărat şi ei o adoră ca şi cum ar fi mama lor adevărată", a spus Ian Barkley.

Grace, care a avut o relaţie scurtă şi cu fratele cel mare al lui Jackson, Jermanine, la începutul anilor 1990, a declarat, săptămâna trecută, că a părăsit Statele Unite în decembrie, după ce a fost concediată de Michael, starul dependent de droguri devenind gelos pe relaţia ei apropiată cu copiii.

De altfel, Michael a concediat-o şi reangajat-o pe Grace de mai multe ori. Astfel, ea a fost concediată, în una dintre dăţi, pentru că le-a sunat pe mama şi sora lui Jackson cerându-le să intervină pentru a soluţiona problemele acestuia cu medicamentele.

Ea a declarat că, în ultimele luni, situaţia lui Michael se degradase şi că nu mai avea bani, astfel încât nu şi-a permis nici măcar să cumpere baloane pentru a marca ziua lui Paris. Ea a adăugat şi că Katherine i-a telefonat, a doua zi după decesul starului, ca să o întrebe dacă sunt ascunşi cumva bani undeva în casa acestuia.

Grace a dezvăluit că Michael ascundea bani în pungi negre sub covoarele vilei sale din Los Angeles. Fosta bonă s-a stabilit anul acesta la Londra, unde Michael urma să aibă o serie de concerte luna aceasta.

Jackson a fost atras de Grace ca urmare a interesului acesteia de a ajuta copiii aflaţi în sărăcie. Ea i-a susţinut ideea de a adopta cinci copii din ţări în curs de dezvoltare şi, în urmă cu doi ani, cuplul planifica o campanie umanitară de proporţii pentru ajutarea copiilor aflaţi în situaţii dificile.

Grace este şi cea despre care se spune că l-ar fi convins pe Michael că poate reveni în lumina reflectoarelor şi revendica din nou coroana de rege al muzicii pop.

Bona, care i-a descris drept "copiii mei" pe copiii lui Jackson, a declarat, într-un interviu televizat, că i-a ţinut pe fiecare dintre ei în braţe încă din prima zi a vieţii lor.

Se spune că Grace ar fi acumulat atât de multă putere în casa lui Michael Jackson încât controla accesul la acesta, decizând chiar şi care dintre membrii familiei lui îi puteau vorbi. Astfel, se spune că, în urmă cu trei ani, ea i-a interzis tatălui lui Michael Jackson să mai intre în locuinţa fiului său. Un an mai târziu, au apărut zvonuri potrivit cărora s-ar fi căsătorit cu Jackson, însă acestea au fost dezminţite de Grace, care este încă legal căsătorită cu primul ei soţ, Stacey Adair.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici