Iulia Albu păstrează o păpuşă primită în copilărie de la Moş Crăciun

Iulia Albu are o amintire dragă legată de Crăciunul din copilărie - o păpuşă pe care a păstrat-o cum a putut mai bine şi pe care se gândeşte să i-o dăruiască anul acesta, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, fetiţei sale, Mikaela.

288 afișări
Imaginea articolului Iulia Albu păstrează o păpuşă primită în copilărie de la Moş Crăciun

Iulia Albu (Imagine: Livia Adascalitei/Mediafax Foto)

"Îmi aduce aminte mereu de copilărie şi de Crăciun, o păpuşă pe care am primit-o de la părinţii mei, când aveam doi ani, păpuşa Hans. O am şi acum şi vreau să i-o dăruiesc Mikaelei, de acest Crăciun. Tocmai de aceea am conceput anul acesta un pictorial cu păpuşi pentru revista la care lucrez ca fashion editor", potrivit showbiz.ro.

"Când eram mică am mai primit de la Moş Crăciun şi un căţel cu roţi din lemn, dar, din păcate, nu-l mai am, nu s-a păstrat. I-am luat, în schimb, Mikaelei un iepure foarte vechi, tot pe roţi. O să-i mai dăruiesc de Crăciun, pe lângă păpuşa Hans, care mi-a aparţinut, şi o cutie muzicală sub formă de glob de sticlă, cu un căluţ care se învârte. Am avut două zile la dispoziţie să-i caut cadou, cele în care nu am fost cu ea în spital", a spus fashion editorul Iulia Albu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici