Iulia Vântur şi-a petrecut vacanţa în India - FOTO

Iulia Vântur, prezentatoarea Ştirilor Pro TV din dimineţile de weekend şi a emisiunii "Dansez pentru tine", şi-a petrecut vacanţa în India, o ţară în care s-a regăsit şi în care s-ar întoarce oricând, informează televiziunea.

845 afișări
Imaginea articolului Iulia Vântur şi-a petrecut vacanţa în India - FOTO

Iulia Vântur

Iulia Vântur s-a întors zilele trecute dintr-o vacanţă de trei săptămâni în India. Şi-a dorit să vadă India la pas, nu să bifeze obiective turistice, a vrut să trăiască printre indieni şi să le afle poveştile, credinţele şi visurile.

"Fascinaţia pentru India a apărut cu mult înainte ca eu să păşesc pe acel tărâm, datorită cărţilor, documentarelor, filmelor văzute", povesteşte Iulia Vântur, care odată ajunsă acolo a simţit că vibrează cu acel loc fără să poată găsi vreo explicaţie firească.

A fost pentru a doua oară în India şi s-a simţit şi de data aceasta ca acasă. "India este locul în care sufletul meu şi-a găsit pacea, s-a hrănit cu frumos. O ţară a contrastelor, murdară, dar bogată spiritual, cu poveşti incredibile, cu mulţi oameni săraci, dar fericiţi, care respectă valorile cu adevărat importante. Am cunoscut oameni minunaţi, simpli şi deschişi, cu care am creat o legătură specială şi care mi-au devenit prieteni. India mi-a intrat în suflet, este ţara în care voi reveni mereu cu drag", spune vedeta Pro TV.

În această vizită, Iulia a reuşit să ajungă unde îşi dorea de multă vreme, în Rishikesh, un loc ocrotit de Munţii Hymalaia şi de apa sfântă a râului Gange, una dintre cele mai frumoase zone ale Indiei. Purtată de farmecul locurilor şi de dorinţa de a descoperi oameni, credinţe şi poveşti, Iulia a ajuns în zona Punjab, în nordul Indiei, a vizitat oraşe şi sate ce nu sunt trecute în circuite turistice şi a ajuns până în sud, în Chennai, Mumbai.

În cea mai verde şi îngrijită zona a Indiei, Iulia a participat la un eveniment ecologist în cadrul căruia a plantat un copac ce-i va purta de acum înainte numele.

Pasiunea pentru oamenii şi locurile de acolo era deja verificată, ştiută şi declarată, însă în această vacanţă Iulia s-a îndrăgostit şi de mâncarea indiană. "Îmi place că au multe preparate din legume. Preferatele mele rămân dull şi ruti, spanacul cu brânză, mâncarea de păstăi. Nu toate preparatele lor sunt foate spicy, aşa cum crede toată lumea, depinde foarte mult de bucătar", spune Iulia.

Chiar dacă în această vacanţă a dat atenţie doar lucrurilor simple, Iulia a ţinut neapărat să-şi aducă drept amintire din India ţinute şi accesorii indiene care s-o ajute să simtă din mirajul Indiei şi acasă. "Mi-am adus saree-uri, shalvari, papuci specifici zonei, punjab, bijuterii - brăţări, tika, bindi cu design diferit, beţişoare parfumate", spune vedeta Pro TV.

În ciuda avertismentelor tuturor, Iulia nu a simţit niciun pericol în această vacanţă, ci a avut parte doar de momente frumoase. "Din India am plecat doar cu amintiri frumoase. Nu m-am simţit nicio secundă în pericol, am avut mereu prieteni indieni în preajmă şi am colindat toate cărările fără ca cineva să atenteze la liniştea şi siguranţa mea. Doar zâmbete mi s-au «furat», a mai spus Iulia Vântur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici