Ivana Trump, fosta soţie a miliardarului Donald Trump, participă la "Big Brother"

Ivana Trump, fosta soţie a miliardarului Donald Trump, va participa la show-ul "Big Brother" din Marea Britanie, informează BBC News online.

182 afișări
Imaginea articolului Ivana Trump, fosta soţie a miliardarului Donald Trump, participă la "Big Brother"

Fosta soţie a miliardarului Donald Trump va participa la "Big Brother" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ivana Trump este cea de-a 12-a celebritate din actualul sezon al emisiunii "Big Brother".

Ea va participa la show-ul "Big Brother" din Marea Britanie alături de actorii Stephanie Beacham şi Stephen Baldwin şi de fostul fotbalist Vinnie Jones.

Fostă campioană olimpică la ski, Ivana Trump, în vârstă de 60 de ani, şi-a câştigat faima după ce a câştigat milioane de dolari în urma divorţului său de miliardarul Donald Trump, în 1992.

Stephanie BeachamStephen Baldwin

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici