J.K. Rowling, autoarea romanelor "Harry Potter", creează suspans prin lansarea unui site misterios

Speculaţiile au început să abunde pe internet, joi, după ce scriitoarea britanică J.K. Rowling, autoarea romanelor din seria "Harry Potter", şi-a lansat un nou site - descris de presa internaţională ca fiind "misterios" - şi a spus că va face săptămâna viitoare un anunţ important, informează AFP.

375 afișări
Imaginea articolului J.K. Rowling, autoarea romanelor "Harry Potter", creează suspans prin lansarea unui site misterios

J.K. Rowling, autoarea romanelor "Harry Potter", creează suspans prin lansarea unui site misterios

Site-ul www.pottermore.com conţine, pentru moment, doar pagina de start, creată pe un fundal roşu fucsia, în care apar o bufniţă, o cucuvea, menţiunea "coming soon" (va fi lansat în curând) şi semnătura celebrei scriitoare britanice.

Utilizatorii care au inspiraţia de a face click pe cucuvea sau pe bufniţă au posibilitatea de a citi un mesaj special, care îi informează că J.K. Rowling va face un anunţ pe 23 iunie, pe aceeaşi pagină deschizându-se şi un cronometru care măsoară timpul rămas până la acel anunţ.

Rebecca Salt, purtătoarea de cuvânt a scriitoarei, a precizat că nu este vorba de o nouă carte, ci de un "nou proiect", care nu este în mod direct legat de ultimul film din seria "Harry Potter", ce va fi lansat pe marile ecrane în vara acestui an.

Marca Pottermore aparţine studiourilor Warner Bros., care asigură distribuţia filmelor din această serie.

Un cont pe Twitter lansat cu această ocazie are deja peste 42.000 de fani.

Speculaţiile care circulă pe internet în legătură cu anunţul pe care îl va face săptămâna viitoare celebra autoare variază de la lansarea unei enciclopedii Harry Potter la lansarea unui joc video online sau la inaugurarea unui parc de distracţii uriaş.

Cele şapte volume ale francizei "Harry Potter" au fost traduse în peste 67 de limbi străine. Cărţile au fost vândute în peste 400 de milioane de exemplare, în mai mult de 200 de ţări. J.K. Rowling, în vârstă de 45 de ani, a devenit cel mai bine plătită scriitoare din istorie. J.K. Rowling este şi producător al ultimelor două filme din serie, ce reprezintă ecranizarea, în două părţi, a romanului "Harry Potter şi Talismanele Morţii".

Franciza "Harry Potter" cuprinde opt pelicule, producţii Heyday Films distribuite de Warner Bros. Pictures. Producătorul seriei este David Heyman, iar personajele principale sunt interpretate de Daniel Radcliffe, Rupert Grint şi Emma Watson. Franciza a generat până în prezent încasări de peste 6 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici