J.K. Rowling: "Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I" este filmul meu preferat din franciză

J.K. Rowling, autoarea romanelor care îl au ca protagonist pe vrăjitorul Harry Potter, a declarat că cel de-al şaptele film şi penultimul al francizei, "Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I", este preferatul ei.

360 afișări
Imaginea articolului J.K. Rowling: "Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I" este filmul meu preferat din franciză

J.K. Rowling: "Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I" este filmul meu preferat din franciză

"Acesta ("Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I", n.r.) este filmul meu preferat din franciză", a declarat Rowling la premiera londoneză a filmului.

"Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I" va intra în cinematografe pe 19 noiembrie şi se estimează că va aduce încasări spectaculoase pentru Warner Bros.

Reprezentanţii studiourilor de film au decis să facă două filme pe baza ultimei cărţi din seria Harry Potter, după ce primele şapte au generat, la nivel global, încasări de 5,4 miliarde de dolari.

În filmul "Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I", Harry, Ron şi Hermione pleacă în căutarea "horcruxurilor", acele talismane în care Lordul Cap-de-Mort (Lord Voldemort) îşi păstrează părţi din sufletul său, cu scopul de a rămâne nemuritor.

Rowling a precizat că spre deosebire de protagoniştii filmului, Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ron Weasley) şi Emma Watson (Hermione Granger), ea a avut mai mult timp să accepte finalul "epocii" Potter, deoarece a terminat de scris cărţile cu mult înainte de a fi încheiate filmările la ultimele două părţi ale francizei.

Scriitoarea a mai spus că ea crede ca a terminat cu personajul Potter, dar a refuzat să declare cu certitudine că aventurile vrăjitorului au ajuns la sfârşit.

Seria de cărţi Harry Potter s-a vândut în peste 400 de milioane de exemplare la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici