JACHETA Facebook: Te îmbrăţişează când primeşti Like pe reţeaua de socializare - VIDEO

Cu toţii ne bucurăm când primim un Like pe pagina de Facebook. Însă, de acum înainte vom putea să simţim la propriu atunci când cineva ne apreciază pe reţeaua de socializare. Un designer din SUA a creat o jachetă care te face să simţi "like"-urile pe care le primeşti pe Facebook.

489 afișări
Imaginea articolului JACHETA Facebook: Te îmbrăţişează când primeşti Like pe reţeaua de socializare - VIDEO

JACHETA Facebook: Te îmbrăţişează când primeşti Like pe reţeaua de socializare

Melissa Chow a creat jacheta "Like-A-Hug", care "îmbrăţişează" persoana care o poartă de fiecare dată când primeşte un like, scrie Daily Mail.

Jacheta se umflă de fiecare dată când primeşti un like la o poză, la un video sau la un status.

"Ne permite să simţim căldura, încurajarea, sprijinul sau dragostea pe care le simţim atunci când suntem îmbrăţişaţi. Ideea a apărut în urma unei conversaţii despre relaţiile la distanţă şi limitările care există atunci când foloseşte video chat-ul, precum Skype. Ne-am jucat cu această idee şi aşa a apărut Like-A-Hug", a spus Melissa Chow.

Îmbrăţişările pot fi trimise înapoi, vesta dezumflându-se atunci când este strânsă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici