Jack Nicholson vrea să cenzureze volumul de memorii al actriţei Anjelica Huston

Actorul Jack Nicholson vrea să o împiedice pe fosta lui iubită Anjelica Huston să dezvăluie unele dintre secretele sale într-un volum de memorii pe care actriţa americană îl va lansa în 2013, potrivit unor surse din presa americană.

542 afișări
Imaginea articolului Jack Nicholson vrea să cenzureze volumul de memorii al actriţei Anjelica Huston

Jack Nicholson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nicholson, o veritabilă legendă la Hollywood, a avut o relaţie de peste 16 ani cu Anjelica Huston şi, potrivit unor surse, este îngrijorat în legătură cu anumite detalii despre relaţia lor şi mai ales despre comportamentul său din acea perioadă, informează contactmusic.com.

"Jack are o mulţime de «schelete» în debara şi Anjelica ştie unde sunt «îngropate» cele mai multe dintre cadavre. Ea cunoaşte o mulţime de detalii nu doar despre femeile din viaţa lui Jack, ci şi despre faptul că acesta consuma alcool şi droguri şi practica perversiuni sexuale", a declarat o sursă pentru publicaţia National Enquirer.

Jack Nicholson, în vârstă de 74 de ani, i-a oferit Anjelicăi Huston un colier cu diamante şi rubine, cu ocazia celei de-a 60-a aniversări a actriţei americane, la o petrecere organizată în oraşul Venice din statul California, încercând să îi câştige bunăvoinţa.

"Anjelica a fost foarte încântată la început, însă ea e foarte isteaţă şi cunoaşte «jocul» pe care îl face Jack. El încearcă să-i cumpere tăcerea", a adăugat aceeaşi sursă.

Renumitul actor american are o reputaţie de afemeiat la Hollywood şi a avut de-a lungul anilor relaţii cu multe femei frumoase, printre care se numără Lara Flynn Boyle şi Michelle Phillips.

Într-un interviu acordat recent, Nicholson a declarat că Anjelica Huston a fost marea iubire a vieţii lui şi că regretă faptul că a înşelat-o cu Rebecca Broussard - care a devenit ulterior mama celor doi copii ai săi.

"Realitatea este că m-am simţit complet anihilat din punct de vedere emoţional după despărţirea de Anjelica. A fost probabil cea mai dificilă perioadă din viaţa mea", a declarat Nicholson.

Potrivit presei americane, acest volum de memorii, al cărui titlu nu a fost deocamdată ales, va descrie relaţia dificilă pe care Anjelica Huston a avut-o cu celebrul ei tată, regizorul de film John Huston, dar şi relaţia furtunoasă cu fostul ei iubit, actorul Jack Nicholson.

Cei trei au lucrat împreună la comedia dark "Onoarea familiei Prizzi/ Prizzi's Honor", regizată de John Huston în 1985. Pentru prestaţia din acest film, Anjelica Huston a primit Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar.

Printre premiile câştigate de Anjelica Huston se numără şi un Glob de Aur, pentru rolul din "Îngeri de oţel" (2004). Huston a jucat în filme devenite celebre precum "Poştaşul sună întotdeauna de două ori" (1981), "Vrăjitoarele" (1990), "Familia Adams" (1991), "Agnes Browne" (1999), "O familie genială" (2001).

Jack Nicholson este una dintre "legendele" în viaţă de la Hollywood, fiind recompensat de-a lungul anilor cu trei premii Oscar - pentru rolurile din "Zbor deasupra unui cuib de cuci" (1975), "Vorbe de alint/ Terms of Endearment" (1983) şi "Mai bine nu se poate/ As Good as It Gets" (1997) - din 13 nominalizări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici