Jackie Chan şi Jaden Smith vor juca din nou împreună în "Karate Kid 2"

Jackie Chan şi Jaden Smith, fiul actorului Will Smith, vor juca din nou împreună în filmul "Karate Kid 2", de Breck Eisner, continuarea peliculei "Karate Kid" din 2010, care a obţinut încasări de 343 milioane de dolari la nivel mondial.

1225 afișări
Imaginea articolului Jackie Chan şi Jaden Smith vor juca din nou împreună în "Karate Kid 2"

Jackie Chan şi Jaden Smith vor juca din nou împreună în "Karate Kid 2" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În noul film, regizat de Breck Eisner, Jackie Chan va relua rolul lui Mr. Han, care îl va iniţia pe adolescentul Dre Parker în tainele artei marţiale kung fu, personajul fiind interpretat de Jade Smith, acum în vârstă de 15 ani, informează theguardian.com.

Jaden Smith a jucat cel mai recent în filmul "After Earth/ 1.000 post Terra", de M. Night Shyamalan, pentru care a primit un premiu Zmeura de Aur în 2014, la categoria "cel mai prost actor", alături de tatăl său, Will Smith, "recompensat" cu premiul pentru "cel mai prost actor în rol secundar". Deşi a fost desfiinţat de criticii de specialitate, filmul regizat de cineastul de origine indiană M. Night Shyamalan a obţinut încasări de 243 de milioane de dolari pe plan mondial, cea mai mare parte din profit provenind din afara Statelor Unite ale Americii.

"Karate Kid", realizat în 2010, a beneficiat în schimb de cronici favorabile şi a obţinut încasări de 343 milioane de dolari în toată lumea. Acest remake al peliculei cu acelaşi nume din 1984 spune povestea lui Dre Parker, care pleacă din Detroit la Beijing, alături de mama lui. Puştiul de 12 ani se adaptează cu greu schimbării din viaţa sa, dar se va împrieteni cu Mr. Hu, omul de serviciu al şcolii, un discret maestru kung fu, care va începe să îl antreneze pe băiat.

Jackie Chan, născut în 1954, este unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai iubiţi actori originari din Hong Kong, reuşind să-şi construiască o carieră de succes în filmele cu arte marţiale. În 2002, a câştigat un premiu Taurus pentru întreaga carieră la World Stunt Awards (Oscarurile în domeniul cascadoriilor) şi în acelaşi an a primit o stea pe Walk of Fame. De asemenea, a câştigat un premiu MTV Movie pentru întreaga carieră, în 1995, şi alte două premii MTV Movie pentru rolurile din prima şi a doua parte a seriei "Ora de vârf/ Rush Hour". În 1999, a fost numit Actorul anului, la Hollywood Film Festival.

Printre filmele în care a jucat se numără "Fracul magic", "Ocolul Pământului în 80 de zile", seria "Ora de vârf", "Spionul din vecini", "Karate Kid" şi a asigurat vocea Maimuţei în seria "Kung Fu Panda".

Jaden Smith, născut în 1988, fiul actorului Will Smith, a fost considerat un "copil-minune" al Hollywoodului, după ce s-a lansat în comedia "Noi toţi/ All of Us" (2003). La numai 8 ani cunoaşte succesul cu interpretarea rolului Christopher din drama "În căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness" (2006), în care joacă alături de tatăl său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici