Jake Gyllenhaal şi Reese Witherspoon s-au logodit

Actorul Jake Gyllenhaal, care poate fi văzut duminică, de la ora 21.30, în filmul "Fata bună", pe postul Acasă, s-a logodit în secret cu iubita lui, actriţa Reese Witherspoon, informează televiziunea.

71 afișări
Imaginea articolului Jake Gyllenhaal şi Reese Witherspoon s-au logodit

Reese Witherspoon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reese Witherspoon, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Walk the Line: Povestea lui Johnny Cash", a participat de curând la filmările unui spot publicitar în Los Angeles şi a fost văzută purtând un spectaculos inel cu diamant.

"Inelul este superb şi toată lumea de la filmare l-a remarcat imediat", spune o sursă din anturajul actriţei. "Imediat ce a văzut că lumea se uită insistent la inelul ei, şi l-a scos de pe deget, l-a ascuns în geantă şi nu l-a mai purtat pe tot parcursul zilei".

Jake Gyllenhaal şi Reese Witherspoon nu au făcut încă un anunţ oficial, dar Jake a fost de curând surprins de paparazzi la cumpărături prin magazine de bijuterii, studiind oferta acestora la capitolul inele de logodnă.

"Jake şi Reese vor să se căsătorească cât mai curând", declară un prieten al cuplului. "Sunt împreună de multă vreme şi sunt pregătiţi să oficializeze relaţia", a mai spus acesta.

Reese şi Gyllenhaal s-au cunoscut pe platourile de filmare de la "Rendition", în 2007, actriţa confirmând relaţia într-un interviu acordat revistei Vogue, în noiembrie 2008.

Starul din "Blonda de la Drept" a mai fost căsătorită o dată, cu actorul Ryan Phillippe, însă cei doi au divorţat în 2007, după opt ani de căsnicie. Cei doi actori au împreună doi copii, Ava Elizabeth, în vârstă de 9 ani, şi Deacon Reese, în vârstă de 5 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici