James Blunt îşi serbează ziua de naştere la Bucureşti (Video)

Cântăreţul britanic James Blunt, care pe 21 februarie va concerta la Sala Polivalentă din Capitală, iar pe 22 ale lunii împlineşte 35 de ani, va sărbători la Bucureşti printr-o petrecere ce va avea un meniu tradiţional boieresc, asortat cu vin vechi românesc.

30 afișări
Imaginea articolului James Blunt îşi serbează ziua de naştere la Bucureşti (Video)

James Blunt îşi serbează ziua de naştere la Bucureşti

Potrivit Blue Music, organizatorii concertului de la Bucureşti al lui James Blunt, cântăreţul va avea astfel ocazia să facă cunoştinţă cu binecunoscuta ospitalitate românească. Asta se traduce cel mai bine în mese copioase, pline de bunătăţi care de care mai alese, atent pregătite pentru artistul britanic. Odată cu vizita la Bucureşti, Blunt va găsi timpul liber necesar pentru a-şi serba ziua de naştere. Pentru această aniversare, organizatorii evenimentului i-au pregătit cântăreţului o sumedenie de surprize culinare.

De pe masa artistului nu vor lipsi icrele, ardeii copţi, slăninuţa afumată, zacusca şi alte asemenea delicii de sezon. Piesa de rezistenţă a meniului o va constitui desertul: un tort impresionat cu spumă de ciocolată albă, căpşuni şi marţipan, modelat în forma chitarei la care James Blunt cântă în concertele sale. Din meniul pregătit special pentru solistul britanic nu vor lipsi pieptul de raţă şi rulada de viţel, abundent asezonate cu legume rumenite. De asemenea, ficatul de gâscă şi purceluşii de lapte vor completa festinul culinar.

James Blunt va concerta la Bucureşti pe 21 februarie, începând cu ora 20.00. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă, unde sunt aşteptaţi peste 5.000 de fani din ţară, dar şi din străinătate. De altfel, un grup consistent de admiratori francezi şi germani va ajunge în capitala României pentru a fi alături de artistul britanic, la împlinirea vârstei de 35 de ani.

De la debutul său artistic, James Blunt a fost recompensat cu două trofee BRIT, unul pentru cel mai bun artist britanic, iar celălalt, pentru cel mai bun material pop, dar şi cu premiul Grammy, în 2007, la categoria "cea mai bună interpretare masculină", pentru cântecul "You're beautiful". De asemenea, artistul are în palmares două premii Ivor Novello, precum şi alte cinci nominalizări la Grammy Awards, în 2006.

Cel de-al doilea album semnat de James Blunt se intitulează "All the Lost Souls", a fost lansat în urmă cu doi ani şi numai în prima săptămână au fost vândute 650.000 de exemplare.

Organizatorii concertului din România anunţă că, la ora actuală, mai sunt încă disponibile bilete la categoriile II, III şi VIP, preţul acestora fiind cuprins între 220 şi 500 de lei.

Biletele pot fi procurate din reţeaua magazinelor Diverta şi online, de pe site-urile ticketpoint.ro şi bilet.ro.

You`re Beautiful

Citeşte şi:

Concertul lui James Blunt, mutat la Sala Polivalentă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici