James Cameron şi Earth Day Group vor planta 1 milion de arbori în 15 ţări

Organizaţia Earth Day Group va planta un milion de arbori în 15 ţări, până la sfârşitul anului, cu ajutorul regizorului canadian James Cameron şi al studiourilor Twentieth Century Fox, informează accesshollywood.com.

29 afișări
Imaginea articolului James Cameron şi Earth Day Group vor planta 1 milion de arbori în 15 ţări

James Cameron şi Earth Day Group vor planta 1 milion de arbori în 15 ţări (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Organizaţia Earth Day Group, cu sediul la Washington (SUA), a anunţat, duminică, planurile pentru lunile care au rămas din 2010.

James Cameron a plantat primul dintre cei un milion de arbori în Brazilia, în luna aprilie.

În Statele Unite ale Americii, arborii vor fi plantaţi la New York, San Francisco şi Los Angeles, pentru a îmbunătăţi atât calitatea aerului, cât şi habitatele animalelor care trăiesc în oraşe.

Acţiunile din Mexic, Canada şi Spania se vor concentra asupra iniţiativelor de reîmpădurire a zonelor defrişate.

Alte acţiuni vor viza să combine componenta ecologică cu cea economică. În Haiti, fundaţia Trees for the Future va lucra cu fermierii de pe insulă pentru a planta 500.000 de arbori fructiferi şi alte specii native, care să le aducă avantaje economice.

Regizorul canadian James Cameron este considerat un expert în domeniul filmărilor care folosesc tehnologii revoluţionare. Lungmetrajele "Avatar" şi Titanic", regizate de James Cameron, reprezintă filmele cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei - cu 2,74 miliarde de dolari, respectiv 1,84 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici