James Corden va juca în "Ocean's Eight" alături de Rihanna, Cate Blanchett şi Sandra Bullock

James Corden, realizatorul emisiunii "The Late Late Show", faimos pentru segmentul care a devenit viral pe internet "Carpool Karaoke", va juca un rol-secundar cheie în lungmetrajul "Ocean's Eight", cu distribuţie exclusiv feminină, alături de Rihanna şi Cate Blanchett, informează nme.com.

445 afișări
Imaginea articolului James Corden va juca în "Ocean's Eight" alături de Rihanna, Cate Blanchett şi Sandra Bullock

James Corden va juca în "Ocean's Eight" alături de Rihanna, Cate Blachett şi Sandra Bullock (Imagine: Mediafax Arhiva Foto )

James Corden, realizatorul emisiunii "The Late Late Show" va juca un rol secundar-cheie în viitorul film "Ocean's Eight", unde va interpreta un anchetator, informează Deadline.

Actriţele Sandra Bullock şi Cate Blanchett au fost fotografiate pe platourile de filmare din New York pentru "Ocean's Eight, un spin-off al trilogiei "Ocean's" cu distribuţie exclusiv feminină, în luna octombrie 2016.

Următorul film al francizei "Ocean’s 8", cu o distribuţie exclusiv feminină, în care vor juca, printre alte celebrităţi, actriţele Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter şi cântăreaţa Rihanna, se va lansa pe 8 iunie 2018.

Anne Hathaway, Rihanna, Awkwafina, Helena Bonham Carter şi Mindy Kaling li se alătură actriţelor Sandra Bullock şi Cate Blanchett într-un spin-off al francizei "Ocean’s Eleven", a cărui distribuţie va fi exclusiv feminină.

Warner Bros a confirmat că filmările pentru noul film au început în octombrie. Distribuţia va fi complet feminină, iar pelicula va fi regizată de Gary Ross. Pe lângă actriţele a căror apariţie este deja confirmată în "Ocean’s 8", Sandra Bullock şi Cate Blanchett, vor avea un rol în peliculă şi Anne Hathaway, Rihanna, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling şi Awkwafina.

Filmul va fi produs de regizorul original filmului "Ocean’s Eleven", Steven Soderbergh, în timp ce scenariul este semnat de Ross şi Olivia Milch. Cei doi au în spate mai multe colaborări, fiecare servind ca regizor secund în filmele produs de celălalt.

Cei doi au plănuit filmul cu preşedintele de Dezvoltare Creativă şi Producţie la nivel Mondial al Warner Bros, Greg Silverman, atât de mult timp, încât discuţiile iniţiale l-au inclus şi pe Jerry Weintraub, venerabilul producător al trilogiei originale "Ocean’s Eleven", din a cărui distribuţie fac parte George Clooney, Matt Damon şi Brad Pitt.

Din nefericire, Weintraub a murit vara trecută. Susan Ekins este producător executiv, iar seniorul de producţie Jesse Ehrman va supraveghea filmul cu Silverman.

Pentru Rihanna, aceasta este o altă oportunitate de a se remarca în producţii cinematografice, artista având un rol şi în pelicula "Valerian and the City of a Thousand Planets/ Valerian şi oraşul celor o mie de planete", regizat de Luc Besson, având premiera în vara lui 2017. Silverman a încercat să îi găsească un rol Rihannei de când a văzut-o interpretând în House of Blues, la începuturile carierei.

Filmul a galvanizat în jurul lui Bullock, care a jucat în "Gravity" şi are o relaţie de lungă durată cu studioul, apoi Blanchett.

Ambele actriţe au premiul Oscar, şi la fel şi Hathaway, în timp ce Carter a primit două nominalizări la prestigioasele premii. Aceasta se dovedeşte a fi o distribuţie prestigioasă, la fel ca aceea din primul film (1960) în care Frank Sinatra l-a interpretat pe Danny Ocean, alături de alte nume mari ale cinematografiei: Dean Martin, Sammy Davis Jr., Peter Lawford, Joey Bishop şi Angie Dickinson.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici