James Franco va deţine rolul principal în următorul film din franciza "Planeta maimuţelor"

Actorul american James Franco va deţine rolul principal în următorul film din franciza "Planeta maimuţelor", informează Hollywood Reporter.

110 afișări
Imaginea articolului James Franco va deţine rolul principal în următorul film din franciza "Planeta maimuţelor"

James Franco va deţine rolul principal în următorul film din franciza "Planeta maimuţelor" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noul proiect cinematografic se intitulează "Rise of the Apes", iar acţiunea sa o precede pe cea din filmul "Planeta maimuţelor", regizat în 2001 de Tim Burton şi avându-i în rolurile principale pe Mark Wahlberg şi pe Helena Bonham Carter.

Noul proiect al studiourilor Fox va relata povestea unui om de ştiinţă, interpretat de James Franco, care testează pe maimuţe antropoide un nou medicament împotriva maladiei Alzheimer.

Un mascul, denumit Caesar, începe să reacţioneze faţă de tratament şi starea lui se ameliorează foarte repede, determinându-l pe personajul interpretat de James Franco să îl ia cu el acasă, pentru a-l proteja de cruzimile comise de oamenii de ştiinţă.

Nu se cunoaşte deocamdată dacă noul film se va concentra asupra unei "revoluţii" a maimuţelor condusă de Caesar, însă, ţinând cont de faptul că studiourile de efecte speciale WETA, înfiinţate de regizorul Peter Jackson, vor colabora la acest proiect cinematografic, specialiştii de la Hollywood se aşteaptă ca masculul Caesar să joace un rol semnificativ.

Maimuţele antropoide din noul proiect nu vor fi jucate de actori în costume, ci vor fi realizate cu ajutorul tehnologiei digitale de compania de efecte speciale WETA, care a creat tehnica de bază folosită de James Cameron pentru a produce filmul "Avatar".

Filmările pentru "Rise of the Apes" vor debuta în această vară în provincia canadiană British Columbia. Rupert Wyatt va asigura regia pentru această peliculă.

James Franco s-a remarcat jucând în filmele francizei "Omul-păianjen", dar şi în "Milk - Preţul curajului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici