Jamie Foxx, implicat într-o altercaţie cu un fost partener de afaceri

Actorul Jamie Foxx a fost implicat într-o altercaţie cu un fost partener de afaceri, Breyon Prescott, la o petrecere organizată vineri, înaintea premiilor Grammy, informează contactmusic.com.

47 afișări
Imaginea articolului Jamie Foxx, implicat într-o altercaţie cu un fost partener de afaceri

Jamie Foxx, implicat într-o altercaţie cu un fost partener de afaceri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit martorilor, altercaţia a început după ce Foxx i-a invitat la masa lui pe unii dintre prietenii lui Prescott, dar nu şi pe acesta.

Cei doi au început să se certe, până când Breyon l-a lovit pe Foxx, care a răspuns cu o altă lovitură. Printre cei care au asistat la această altercaţie se numără şi producătorul muzical Jermaine Dupri.

Potrivit unor surse, Breyon pretinde că Foxx i-ar fi furat nişte compoziţii muzicale.

Jamie Foxx, care nu a fost rănit, a fost escortat afară din clubul unde avea loc petrecerea şi dus la maşina lui de către personalul care asigura securitatea localului.

Jamie Foxx a câştigat premiul Oscar în 2005, pentru rolul titular din filmul biografic "Ray", unde l-a interpretat pe Ray Charles. Actorul a mai jucat în "Dreamgirls", "Regatul" şi musicalul "Soloist", bazat pe povestea adevărată a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a îmbolnăvit de schizofrenie şi a ajuns să cânte la vioară şi violoncel pe străzi. De asemenea, el a lansat două albume muzicale, "Unpredictable" şi "Intuition".

Premiile Grammy vor fi decernate duminică seară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici