Jane Fonda o va interpreta pe Nancy Reagan, într-un film despre un valet de la Casa Albă

Actriţa americană Jane Fonda o va interpreta pe Nancy Reagan, văduva fostului preşedinte american Ronald Reagan, într-un film regizat de Lee Daniels, care se va intitula "The Butler".

178 afișări
Imaginea articolului Jane Fonda o va interpreta pe Nancy Reagan, într-un film despre un valet de la Casa Albă

Jane Fonda (Imagine: Mediafax Foto)

Filmul are la bază un articol publicat în ziarul Washington Post, despre Eugene Allen, un valet de culoare care a lucrat la Casa Albă timp de 34 de ani, informează bbc.co.uk.

Forest Whitaker şi David Oyelowo vor face parte şi ei din distribuţia acestui proiect cinematografic.

Eugene Allen şi-a început cariera în 1952, într-o perioadă în care legile segregaţioniste erau încă vigoare în Statele Unite. A lucrat mai întâi în bucătărie, dar a ajuns în cele din urmă să fie valetul principal pentru opt preşedinţi americani.

Nancy Reagan este văduva fostului preşedinte american Ronald Reagan, care a deţinut această funcţie între anii 1981 şi 1989.

Celebră pentru pasiunea ei pentru modă, Nancy Reagan a fost criticată aspru de presa şi opinia publică americană, în timpul primului mandat prezidenţial al soţului ei, pentru faptul că a îndrăznit să înlocuiască vesela de la Casa Albă, care fusese plătită din donaţii private.

Lee Daniels a regizat drama "Precious: Based on the Novel Push by Sapphire", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar în 2009.

Jane Fonda a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 1979, pentru rolul din "Întoarcerea acasă", şi în 1972, pentru partitura din "Klute".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici