Janet Jackson s-a logodit. Cine este viitorul soţ al cântăreţei - FOTO

Cântăreaţa americană Janet Jackson s-a logodit cu un om de afaceri miliardar, cu care urmează să se căsătorească în 2013, potrivit unor informaţii rămase deocamdată neconfirmate, apărute în presa americană.

688 afișări
Imaginea articolului Janet Jackson s-a logodit. Cine este viitorul soţ al cântăreţei - FOTO

Janet Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Logodnicul lui Janet Jackson este Wissam Al Mana. "I-a oferit un inel de logodnă uriaş şi foarte scump. Ea se teme să nu îl piardă şi îl ţine încuiat într-un seif", a declarat o sursă pentru UsMagazine.com.

Potrivit presei americane, cuplul urmează să se căsătorească în Qatar - ţara de origine a lui Wissam Al Mana - în primăvara anului 2013, iar viitorul mire, în vârstă de 37 de ani, plănuieşte să organizeze o ceremonie de nuntă spectaculoasă şi exorbitantă, informează contactmusic.com.

"El îi va aduce în Qatar pe toţi prietenii şi toate rudele lui Janet, la bordul unor avioane private. Va angaja un maestru culinar de prim rang pentru a concepe meniul ce va fi servit la nuntă", a precizat o sursă.

Janet Jackson şi-a început relaţia cu Wissam al Mana, care este cu aproape zece ani mai tânăr decât ea, în vara anului 2010.

Cântăreaţa în vârstă de 46 de ani, sora mai mică a lui Michael Jackson, a declarat într-un interviu anterior că nu are nimic împotriva unei relaţii cu un bărbat mai tânăr, atât timp cât cuplurile în cauză au o viaţă fericită împreună.

Artista a avut anterior o relaţie cu producătorul muzical Jermaine Dupri, care a durat şapte ani.

Janet Jackson s-a căsătorit pe 7 septembrie 1984 cu James DeBarge, însă căsnicia lor a fost anulată în justiţie pe 18 noiembrie 1985. Artista s-a căsătorit pe 31 mai 1991 cu René Elizondo, de care a divorţat pe 13 martie 2000.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici